POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG GUDELJA: Navijačima OVO nije promaklo na spisku Srbije!
Nemanja Gudelj, Foto: Starsport©

pa, da li je ovo moguće?

POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG GUDELJA: Navijačima OVO nije promaklo na spisku Srbije!

Navijačima nešto nije jasno

Objavljeno: 11:24h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je spisak od 26 igrača koje će voditi na Svetsko prvenstvo u Kataru, a zanimljiva polemika se povela na društvenim mrežama!

Stranci koji pomno prate dešavanja u vezi sa Katarom i nacionalnim timovima koji će nastupiti na Mundijalu naišli su i na sastav Srbije, a jedno ime ih je zaintigiralo.

Osim komentara o jačini sastava, "jakoj sredini terena" i "strašnom napadu", strance "žulja" i "IĆ" u prezimenu svih, osim jednog fudbalera. Naime, na društvenim mrežama, navijači komentarišu da se svi fudbaleri Srbije, osim Nemanje Gudelja, prezivaju "na isti način", što im po svemu sudeći nije najjasnije.

Fudbaleri Srbije
Fudbaleri Srbijefoto: Starsport©

Tako, neki se pitaju zašto je to tako, dok većina komentariše upravo Gudelja. Tako, za naše pojmove, se mogu pročitati smešni komentari, od toga da je "varalica i lažljivac", neki smatraju da je on, ipak, Slovenac, a ima i onih pametnijih koji kažu da je "Gudelju "deda bio Srbin"

Bilo kako bilo, većin je saglasna u tome da je Srbija favorit iz senke i da bi napadači poput Vlahovića i Mitrovića bili rado viđeni među brojnim selekcijama koje će nastupiti u Kataru.

Da podsetimo, Srbija se nalazi u Grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.