MITROVIĆ I VLAHOVIĆ PROPUŠTAJU BRAZIL? Jedan mora da miruje MESEC dana, dok je drugi polomio dve kosti!
Mitrović i Vlahović i dalje povređeni, Foto: Starsport©

šok

MITROVIĆ I VLAHOVIĆ PROPUŠTAJU BRAZIL? Jedan mora da miruje MESEC dana, dok je drugi polomio dve kosti!

Srbiju očekuju daleko zanimljivije i važnije utakmice protiv Kameruna i Švajcarske

Objavljeno: 12:52h

Po svemu sudeći, Dragan Stojković neće moći da računa na naše glavne napadače za duel sa višestrukim svetskim prvakom (24. novembra), što mu zadaje veliku glavobolju pred put u Katar. Čini se sve da budu spremni za duele sa Kamerunom i Švajcarskom.

Srbija se pred skorašnji start Mundijala (od 20. novembra do 18. decembra), susreće sa ozbiljnim problemima.

Kako „Politika” saznaje „orlovi” će debitantski meč na svetskom prvenstvu, koji izabranike selektora Piksija očekuje već 24. novembra protiv Brazila, igrati bez svojih glavnih aduta u napadu: Aleksandra Mitrovića i Dušana Vlahovića!

Gotovo je izvesno da će Mitrović propustiti prvu utakmicu na svetskom prvenstvu, jer ozbiljnu povredu koju je zadobio protiv Švedske u Ligi nacija vuče još od 24. septembra! U prvi mah se činilo da povreda našeg golgetera nije ozbiljnije prirode. Međutim, nakon detaljnih lekarskih pregleda ustanovljeno je da centarfor Fulama u toj utakmici polomio dve kosti na stopalu koje su mu kasnije pravile ozbiljan problem.

Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Aleksandar Mitrović je trenutno u Beogradu gde lekarski tim, sastavljen od vrhunskih stručnjaka čini sve da se naš glavni napadač što pre oporavi i stavi u službu čitavog tima.

Povreda Dušana Vlahovića je takođe ozbiljne prirode ali ta povreda traži mirovanje od najmanje mesec dana. Kako sada stvari stoje i Vlahović bi mogao da propusti duel sa Brazilom, jer je tetiva koja se nalazi na premicaču dosta upaljena i istegnuta, i da mu to predstavlja veliki problem.

Srbiju očekuju daleko zanimljivije i važnije utakmice protiv Kameruna i Švajcarske, gde će u direktnom duelu sa glavnim konkurentima pokušati da se domogne drugog mesta na tabeli i plasmana u novu rundu svetskog prvenstva.

(Espreso/Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.