VLAHOVIĆA NIJE BILO NI PROTIV INTERA, A SVETSKO PRVENSTVO JE SVE BLIŽE: Alegri otkrio hoće li biti spreman!
Dušan Vlahović u duelu sa Presnelom Kimpembeom, Foto: EPA/Yoan Valat

sat otkucava

VLAHOVIĆA NIJE BILO NI PROTIV INTERA, A SVETSKO PRVENSTVO JE SVE BLIŽE: Alegri otkrio hoće li biti spreman!

Ispostavilo se da je povreda ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo...

Objavljeno:

Juventus je u nedelju ostvario veliku pobedu nad Interom (2:0) u "derbiju Italije", a na ovom susretu u protokolu nije bilo Dušana Vlahovića uprkos najavama ba bi srpski napadač trebalo da se vrati u sastav u derbiju Italije.

"Bjankoneri" su protiv velikog rivala slavili prvi trijumf nakon tri uzastopna poraza u međusobnim okršajima, a kreator uspeha bio je srpski reprezentativac Filip Kostić koji sa dve asistencije zaslužio epitet igrača utakmice.

Filip Kostić, Nikolo Barela, Serija A
foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Ipak, navijače u Torinu, ali i u Srbiji zabrinuo je novi izostanak Dušana Vlahovića koji već neko vreme muči muku sa povredom primicača.

Ispostavilo se da je povreda ozbiljnija nego što se u prvi mah mislilo i Vlahović je propusti već treću uzastopnu utakmicu, pošto ga nije bilo ni protiv Lećea, odnosno Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.

Nakon pobede nad Interom, trener Juventusa Masimilijano Alegri je između ostalog govorio i o stanju srpskog napadača. Italijanski stručnjak nije mogao da potvrdi da će se Vlahović vratiti u tim pre početka Mundijala u Kataru.

Dušan Vlahović, Masimilijano Alegri
foto: EPA/Alessandro di Marco

- Videćemo. Trenutno ima upalu i videćemo da li će se oporaviti pre pauze usled Svetskog prvenstva. Sutra očekujem povratak MekKenija i Paredesa u trenažni proces, Kean će nam takođe biti na raspolaganju od utorka – saopštio je Alegri na konferenciji za medije.

Uprkos brojnim izostancima, "Stara dama" je uspela da dođe do pobede koja bi mogla da preokrene sezonu.

- Najlepše je videti dostupne igrače kako pomažu jedni drugima, to je ono što vam je potrebno da pobeđujete. Da bismo postigli svoje ciljeve, važno je staviti lične ciljeve na stranu i fokusirati se na ciljeve tima. Sada ne smemo da sve upropastimo protiv Verone – ističe Alegri.

Prvi meč na Mundijalu Srbija igra sa Brazilom 24. novembra, četiri dana kasnije je na programu meč sa Kamerunom, a 2. decembra sa Švajcarskom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.