PROCURIO SPISAK BRAZILACA ZA MUNDIJAL! Srbija "STREPI", bez velikih imena u timu idu u Katar?
Grupa Srbije na Svetskom prvestvu, Foto: EPA/STR, EPA/Laurent Gullieron, Starsport©, EPA/Facundo Arrizabalaga

otkud sad ovo?

PROCURIO SPISAK BRAZILACA ZA MUNDIJAL! Srbija "STREPI", bez velikih imena u timu idu u Katar?

Selektor Tite odbio je da saopšti širi spisak od 55 igrača

Objavljeno: 18:18h

List "Globo" objavio je listu od 20 Brazilaca za koje je tamošnja javnost uverena da će se naći na spisku putnika za Katar. Naime, selektor Tite odbio je da saopšti širi spisak od 55 igrača, već će u ponedeljak javnosti biti objavljen konačan, u kom će biti njih 26. Pomenuti list je napravio spisak po svom nahođenju, a na njemu se nalaze sledeći igrači.

Brazilci
Brazilcifoto: EPA/Christophe Petit Tesson

Golmani: Alison (Liverpul), Ederson (Mančester Siti) i Veverton (Palmeiras) Defanzivci: Tijago Silva (Čelsi), Markinjos (PSŽ), Eder Militao (Real Madrid), Aleks Sandro (Juventus) i Danilo (Juventus) Vezisti: Lukas Paketa (Vest Hem), Kazemiro (Mančester Junajted), Fred (Mančester Junajted), Bruno Gimaraeš (Njukasl) i Fabinjo (Liverpul) Napadači: Nejmar (PSŽ), Vinisijus Žunior (Real Madrid), Rafinja (Barselona), Entoni (Mančester Junajted), Rišarlison (Totenhem) i Gabrijel Žezus (Arsenal) Jasno je, u pitanju je tim koji je sastavljen od zvezdi svetskog fudbala, ali je mnogima u oči upalo da nedostaje nekoliko igrača.

Možda i najveća iznenađenja jesu nedostaci Rodriga iz Reala, kao i Roberta Firmina, koji ove sezone igra zapaženu ulogu u Liverpulu.

Selektor Brazila
Selektor Brazilafoto: AP

Nema ni igrača Arsenala poput Gabrijela Magaljaesa i njegovog imenjaka Martinelija, a na spisku nema ni Bremera, Emersona, Daglas Luisa, Renan Lodija, Filipe Kutinja, Dani Alveša i mnogih drugih... Nedostaje mnogo igrača, ali će samo 26 putnika moći da u opremi Brazila otputuje u Katar. Ukoliko je verovati "Globu", za preostalih šest mesta boriće se pomenuti igrači. Podsetimo, Brazil će na predstojećem Mundijalu biti u Grupi G, zajedno sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.