GOL I ASISTENCIJA! Još jedan "orao" se nameće Piksiju pred Svetsko prvenstvo u Kataru (VIDEO/FOTO)
Dragan Stojković Piksi, Foto: Starsport©

IGRA BEZ GREŠKE!

GOL I ASISTENCIJA! Još jedan "orao" se nameće Piksiju pred Svetsko prvenstvo u Kataru (VIDEO/FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u G grupi protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna, a selektor Dragan Stojković ima još jednu ofanzivnu opciju

Objavljeno:

Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić u odličnoj su formi, vraća se i Luka Jović, a sve to pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u G grupi protiv Brazila, Švajcarske i Kameruna, a selektor Dragan Stojković Piksi ima još jednu ofanzivnu opciju.

Dragan Stojković Piksi
Dragan Stojković Piksifoto: fss.rs

Strategu nacionalnog tima ponovo se nametnuo levi bek Filip Mladenović (31) koji je blistao u pobedi Legije nad Jagelonijom u gostima od 5:2.

Defanzivac kluba Varšave postigao je gol za preokret i vođstvo od 2:1 u 30. minutu, a asistirao je Žozueu za peti pogodak u 72. minutu.

Standardan je rođeni Čačanin na Piksijevom spisku, a iz igre je izašao u 84. minutu, a delije da je blizu da overi vizu za Mundijal kao član "orlova".

Filip je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 12 utakmica i ima po pet golova i asistencija, a u dresu Srbije od 2012. ima 19 nastupa i jedan pogodak.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.