TRAGIČNA SUDBINA NAJVEĆEG FUDBALSKOG FANATIKA? Krenuo peške na Mundijal, a onda mu se izgubio svaki trag
Santjago Sančez, Foto: santiago_sanchez_cogedor/Instagram

užasne vesti

TRAGIČNA SUDBINA NAJVEĆEG FUDBALSKOG FANATIKA? Krenuo peške na Mundijal, a onda mu se izgubio svaki trag

Nestao Španac koji je peške krenuo na Mundijal

Objavljeno: 18:11h

Navijači širom sveta su u euforiji zbog predstojećeg Mundijala u Kataru, ali jedan je svoju ljubav prema fudbalu želeo da iskaže na ekstremena način.

Početkomgodine španski navijač Santjago Sančez odlučio se na smeo potez i upustio se u avanturu u kojoj je sebi zacrtao da će peške iz svoje domovine doći do Katara kako bi uživao u predstojećem Mundijalu.

Ovaj strastveni navijač reprezentacije Španije skoro da ne propušta mečeve fudbalskog tima ove zemlje, te je odlučio da bodri "crvenu furiju" i na Svetskom prvenstvu.

Početkom godine našao se u centru pažnje fudbalske javnosti nakon što se odlučio na neverovatan poduhvat.

Sančez je doneo odluku da peške krene put Katara i još je pre puta već bukirao ulaznice za utakmice grupne faze reprezentacije Španije.

On je zvanično 9. januara ove godine krenuo na daleki put iz Madrida i cilj je bio da pre početka Svetskog prvenstva stigne u Katar.

Međutim, čini se da avantura ovog španskog navijača nažalost ne ide kako je planirao i mnogi već sada u toj zemlji strahuju od tragičnog ishoda.

Naime, Sančez se već više od dve nedelje nije nikome javio i ne zna se gde se trenutno nalazi. Redovno je putem Instagrama objavljivao fotografije sa svog puta, ali sada se nije oglašavao još od 1. oktobra.

Poslednja lokacija sa koje se javio bila je iz jednog sela u Iraku koje je u blizini Penjina, te je bio udaljen samo pet kilometara od granice sa Iranom i na obližnjoj planini planirao je da prenoći, kako je objavio 1. oktobra na Instagramu.

Santjago je bio u redovnom kontaktu sa porodicom i prijateljima i pričao im je o tome šta svakodnevno doživljava na svom putu ka Kataru, ali su oni već sada i te kako zabrinuti za njega.Otkrili su da se poslednji put javio 2. oktobra i da im je poslao poruku "Ovde je dosta vruće, ali sve je ok". Mnogi su brinuli za njegovu sigurnost u Iraku, ali je on uveravao da je sve kako treba i da su ga odlično dočekali gde god se pojavio.

Međutim, njegova porodica ne odustaje i veruje da će se on javiti. U pitanju je čovek koji je dobro pripremljen fizički, jer je dve godine proveo u vojsci i prošao je mnogo toga, pa se detaljno pripremao za ovaj put i imao je vodiča u skoro svakoj zemlji kroz koju je prolazio kako bi mu put bio lakši, te kako bi mogao da komunicira sa lokalnim stanovništvom.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.