NIJE VAM SVEJEDNO KAD VIDITE TAKVE STVARI! Mesi otkrio od čega STRAHUJE uoči Mundijala (FOTO)
Lionel Mesi, Foto: Profimedia

"Lično sam zabrinut"

NIJE VAM SVEJEDNO KAD VIDITE TAKVE STVARI! Mesi otkrio od čega STRAHUJE uoči Mundijala (FOTO)

Svetsko prvenstvo u Kataru biće poslednje u Leovoj karijeri

Objavljeno:

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine igra se u Kataru, a pred Mundijal govorio je i Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije.

O planetarnoj smotri koja počinje 20. novembra mišljenje je izneo i Lionel Mesi, kapiten reprezentacije Argentine kojem će ovaj Mundijal biti poslednji.

Lionel Mesi
Lionel Mesifoto: Profimedia

Fudbaler Pari Sen Žermena priznao je da se plaši da se ne povredi, a već je zbog manjih problema sa listom propustio dve utakmice "svetaca".

- Brinu me povrede. Ovo je drugačiji Svetski kup, igra se u drugačije vreme u odnosu na protekle turnire, mala stvar koja vam se dogodi može da vas udalji od mečeva. Sa ovim što se desilo Dibali i Di Mariji, svako od nas je lično zabrinut, nije vam svejedno kad vidite takve stvari - rekao je Mesi.

Fudbaleri Argentine
Fudbaleri Argentinefoto: Profimedia

Dibala ima problem sa kvadricepsom, dok povreda Di Marije nije tako strašna.

- Naravno da mislimo o tome, ali izlaziti na teren imajući to na umu može da bude kontrapdoruktivno. Najbolje što možemo je da igramo normalno, kao što stalno činimo. Nadam se da će se i Dibala i Di Marija oporaviti na vreme. Imaju dovoljno vremena da se oporave i dočekaju turnir u formi - zaključio je Lionel.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.