ZBOG PRELJUBE OKONČAVA VELIKU KARIJERU?! Krenuo da iznenadi ženu, a onda je zatekao u krevetu sa drugim!
Iličić sa suprugom, Foto: Instagram/Printscreen

šok!

ZBOG PRELJUBE OKONČAVA VELIKU KARIJERU?! Krenuo da iznenadi ženu, a onda je zatekao u krevetu sa drugim!

Iličić i dalje ne može da se vrati fudbalu

Objavljeno: 08:42h

Slovenački fudbaler Josip Iličić se već dugo bori sa depresijom koja je rezultirala da ne bude licenciran za mečeve Atalante u Evropi, a ne prestaje da se šuška da je razlog "propasti" njegove karijere preljuba.

U timu iz Bergama su očajni jer ne mogu da računaju na jednog od svojih najboljih fudbalera zbog psihičkih problema, a šta je uzrok da iskusni napadač ne može da nađe motiv da ponovo bude onaj stari, samo su nagađanja.

Među njima je najglasniji da ga je supruga sa kojom ima dvoje dece prevarila i da od tada ne može da se " izbori" sam sa sobom.

Atalanta večeras igra revanš meč protiv Olimpijakosa u Ligu Evopre, a Iličića ponovo nema u timu...

Ko je žena koju navijači optužuju za uništenje karijere Josipa Iličića?

Tina Polovina je bivša sportistkinja koja je stekla slavu kao supruga Josipa Iličića, slovenačkog fudbalera hrvatskog porekla. Njena slava je porasla kada je optužena da je prevarila svog muža što je dovelo do njegove depresije i odsustva fudbala neko vreme.

Iličić toliko voli Tinu da joj uvek posvećuje svoje golove, on to uvek radi tako što rukama napravi znak srca. Međutim, golova je sve manje, a izgleda i ljubavi.

Iličić je u leto 2020. godine napustio ekipu zbog depresije i tek na jesen je ponovo obukao dres kluba u koji je došao 2017. iz Fiorentine. Slovenac nikad nije otvoreno govorio o ovom problemu.

Italijanski mediji su pisali da je otputovao u domovinu da iznenadi suprugu, ali da ju je "uhvatio" u krevetu sa drugim muškarcem.

Ove sezone upisao 19 mečeva u Seriji A i postigao je tri gola uz četiri asistencije. U četiri utakmice Lige šampiona ima gol i asistenciju.

- Nije mi lako da pričam o ovakvim situacijama jer su jako lične. Bili smo i uvek ćemo biti uz njega. Svakom od nas u glavi se vrte različite misli. Ostaje nam samo da se nadamo da će se uskoro izboriti sa tim. Postoje situacije koje su iznad fudbala. Josip je ove godine radio kao nikada. Ne znamo kada će nam ponovo biti dostupan. Naša svest je kao džungla. To je posao kojim se bave psihijatri. Nadam da će se vratiti i ponovo otkriti igru zbog koje će uživati na terenu- naveli su iz Atalante.

Ako se uzme u obzir da je Iličić u poznim godinama igračke karijere, pitanje je koliko će se još baviti profesionalnim fudbalom...

Međutim, još jedan razlog se spominje kao uzročnik depresije, a to je da je Iličiću jako teško pala čitava situacija sa koronavirosom koji je najviše pogodio Italiju, pogotovo Bergamo na počeku pandemije.

Bilo kako bilo, Josip je praznike proveo sa porodicom, mada ne objavljuje često fotografije sa suprugom...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.