SKINULE SE DO GOLE KOŽE ZA PLEJBOJ PA PRODUŽILE U PEKING: Olimpijke skrenule pažnju i pre takmičenja na ZOI! (FOTO)
Foto: Profimedia

ponosne

SKINULE SE DO GOLE KOŽE ZA PLEJBOJ PA PRODUŽILE U PEKING: Olimpijke skrenule pažnju i pre takmičenja na ZOI! (FOTO)

Njih dve su odlučile da se skinu kako bi istakle važnost prirodne lepote i, valjda, važnost da se ta lepota svima pokaže

Objavljeno:

Nemica Lisa Bukvic i Australijanka Dženin Flok skinule su se za nemačko izdanje Plejboja neposredno pred odlazak na Zimske olimpijske igre u Pekingu.

Njih dve su odlučile da se skinu kako bi istakle važnost prirodne lepote i, valjda, važnost da se ta lepota svima pokaže. Ujedno su poslale jaku poruku svim ženama da ne treba da se stide svog tela.

Lisa se takmiči u bobu dvosedu, Dženin u skeletonu, a obe su na svojim Instagram profilima podelile fotografije naslovne strane ovog izdanja čuvenog magazina koje će "svetlo dana" ugledati u martu.

- Svaka žena sme da bude gola i nijedna ne sme da se stidi svog tela. Na primer, ja imam nekoliko mišića više – pa šta? Htela sam da pokažem da je i to žensko telo. Ne moram da se skrivam, jer sam sportistkinja. Nijedna žena ne mora da se skriva - rekla je Bukvic, dok je Flok dodala:

- Želim da pokažem da prirodno telo može da bude lepo. Ono na kojem se ništa nije radilo. Nisam imala estetske operacije i stojim pri onome šta imam. Svaka žena može da bude ponosna na svoje telo.

Lisa Bukvic je inače osvojila zlatnu medalju na prethodnim ZOI, dok je Flok u periodu od 2013. do 2022. osvojila čak 10 medaja na svetskim prvenstvima.

U nastavku možete pogledati još njihovih fotografija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.