OKRŠAJ DVE NAJSE*SI TENISERKE: Tereza ŽESTOKO brani Novaka i ima BRUTALNE tetovaže, ali Kamila JE BEZ MILOSTI! FOTO
Tereza Martincova i Kamila Đorđi, Foto: Instagram/terezamartinrc/camila_giorgi_official

DUBOKO UDAHNITE!

OKRŠAJ DVE NAJSE*SI TENISERKE: Tereza ŽESTOKO brani Novaka i ima BRUTALNE tetovaže, ali Kamila JE BEZ MILOSTI! FOTO

Čehinja i Italijanka dominiraju i van terena

Objavljeno: 14:46h

Na žalost ljubitelja sporta, ali i lepih žena, jedna od dve po mnogima najzgodnije teniserke na svetu je morala da se vrati kući već posle 2. kola Australijan Opena.

Češka teniserka Tereza Martincova je poražena Italijanke Kamile Đorđi, tako da je turnir na samom startu ostao bez atraktivne teniserke koja je poznata po tetovažama.

Na levoj ruci ima istetoviran "rukav" koji se spaja sa tetovažom na leđima, tu su i sitni crteži po rukama, dok se ističu i one na obe strane butina.

1 / 3 Foto: Instagram/terezamartinec

Inače, Martincova se malo posle poraza od Italijanke u Melburnu oglasila i na Instagram profilu kako bi pružila podršku srpskom teniseru Novaku Đokoviću koji je proteran sa AO.

- Nisam želela isprva da komentarišem ništa, ali mislim da nije fer to što su uradili Novaku. On je uvek želeo da pomogne svojom slobodnom voljom, i to ne samo što se tiče tenisa. Iz mog iskustva, znam da je uvek bio tu da stane iza igrača. A sada niko od nas nije stao iza njega. Tužno je za one koji nisu razumeli. Ne znam šta se desilo posle, ali Novak je imao dozvolu da dođe i igra. Da nije bilo moguće, nikada ne bi krenuo - poručila je Martincova.

Ona je jedna od retkih koji su pružili glasnu podršku Novaku, a gde se nalazi srpski as posle deportacije iz Australijem pogledajte ovde.

Ako je muškom delu populacije donekle za utehu, pomenutu Kamilu Đorđi koja je izbacila Čehinju i dalje ćemo gledati na turniru.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.