DALA SAVET KAKO DO BRUTALNE ZADNJICE! SA NJOM NEMA ŠALE! Ceo život se trudi da IZGRADI VITKO, ZAVODLJIVO TELO! foto
Foto: Printscreen Instagram/

Mendi Rouz

DALA SAVET KAKO DO BRUTALNE ZADNJICE! SA NJOM NEMA ŠALE! Ceo život se trudi da IZGRADI VITKO, ZAVODLJIVO TELO! foto

Mendi Rouz obožava bodibilding, a rado trenira i profesionalno rvanje.

Objavljeno: 11:16h

Bodibilderka, fitnes model, bikini takmičarka, glumica, profesionalna rvačica.

Amanda je odrasla u Njujorku, oduvek je imala interesovanje za vežbanje. Obožavala je trčanje i ples, a kada je krenula u srednju školu, počela je još više da istražuje različite metode vežbanja. Ples joj je i dalje bio zanimljiv, pa je verovala da će se kasnije profesionalno baviti plesom.

Vremenom je shvatila kako želi da se bavi fitnessom i modelingom. Počela je sa redovnim odlascima u teretanu, te je polako gradila fenomenalno telo. Njena figura je već bila poprilično impresivna, a nakon nekoliko meseci discipline i treninga snage, uspela je isklesati figuru koja je privukla brojne agencije.

Amanda je potražila nove načine da proširi svoju karijeru. Nakon nekog vremena saznala je za rvanje, pa je odlučila da se okuša u tome. Mnogi ljudi su opazili njen potencijal, a za nekoliko meseci počela je da se baviti rvanjem profesionalno. Dobila je ulogu u jednoj od najpoznatijih emisija o rvanju WWE Tough Enough. Tada je dobila nadimak Mendi Rouz.

Amanda je uložila dosta u izgradnju svog tela. Smatra kako je najbolja vežba za izgradnju gluteusa izvođenje čučnjeva. Obožava i iskorake, te radi trbušnjake i dizanje nogu kada želi graditi trbušne mišiće.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.