MINI BIKINI KOJI VIŠE OTKRIVA NEGO ŠTO POKRIVA: Se*si MMA borkinja još jednom ZAVRTELA PAMET MUŠKARCIMA! (VIDEO)
Foto: instagram/rachaelostovich

Rejčel Ostovič

MINI BIKINI KOJI VIŠE OTKRIVA NEGO ŠTO POKRIVA: Se*si MMA borkinja još jednom ZAVRTELA PAMET MUŠKARCIMA! (VIDEO)

Amerikanka Rejčel Ostovič jedna je od najpoznatijih i najzgodnijih MMA “fajterki” na svetu.

Objavljeno: 11:21h

Ova 30-godišnjakinja svoju amatersku karijeru MMA "fajterke" započela je 2010. godine

Ona je nedavno napustila UFC i prešla u najbrutalniji sport – borbu bez rukavica ‘bare-knuckle’, te se pridružila “Bare knuckle Fighting Championship”-u.

Njene naredne tri godine bile su posvećene postizanju rezultata u spomenutom sportu, te je, konačno profesionalno debitovala 2014. godine.

I pored uspešne karijere MMA borkinje, ova žena ne zapostavlja ni svoje društvene mreže, te često deli sadržaje na svom Instagram profilu.

U nedavnoj objavi na spomenutoj mreži, Rejčel je pozirala u provokativnom bikiniju koji otkriva skoro sve.

Ostovič je poreklom s Havaja te je zbog svog atraktivnog izgleda stekla veliki broj fanova na društvenim mrežama. Njena lepota nije jedini razlog zbog kog ima skoro 800.000 sledbenika na Instagramu nego i prezentacija njenih borilačkih veština.

Nakon pauze od skoro dve godine Rejčel Ostovič se pre par godina vratila u kavez jača nego ikad. Odlučila je u njega da uđe samo dva meseca nakon što je bila žrtva porodičnog nasilja (suprug je tukao).

- Dok sam ležala u bolnici razmišljala sam kako je i to moja borba, koju moram da odradim. Slomilo me kada sam saznala da su me povukli sa ovog događaja, ali moj otac je tako odlučio, što je u tom trenutku bio pravi potez. Međutim, trebala mi je ova borba. Imala sam svaki mogući razlog da odustanem, ali nisam htela. Ovde sam i to je već pobeda - rekla je ona svojevremeno.

Espreso/Objektiv


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.