OSTAVIO ŠARAPOVU PRED OLTAROM: Posle kraja velike romanse i sjajne karijere, potpuno se posvetio biznisu (FOTO)
Foto: EPA/ JUSTIN LANE - PAUL BUCK

ljubavna priča sA TUŽNIM KRAJEM

OSTAVIO ŠARAPOVU PRED OLTAROM: Posle kraja velike romanse i sjajne karijere, potpuno se posvetio biznisu (FOTO)

Saša Vujačić razvio je pravu vinska imperija

Objavljeno: 12:19h

Saša Vujačić u epicentar svetske javnosti stigao je pošto je započeo vezu sa jednom od najboljih i najpoularnijih teniserki na planeti Marijom Šarapovom.

Posle dve godine skladne ljubavne romanse, prema saznanjima svetskih medija svadba je bila zakazana za 10. novembar 2012. godine, a onda je usledio šok tačnije raskid.

Sudbonosno "da" trebali su da izgovore u Istanbulu, a onda je krajem leta kao grom iz vedra neba sevnula informacija da je ovaj par nije više zajedno.

Saša Vujačić, Marija Šarapova
foto: Profimedia
Saša Vujačić, Marija Šarapova
foto: Profimedia

Novinari iz Italije su preko izvora bliskom Vujačiću saznali i razloge raskida a to su bile navodno, sportske obaveze, odnosno brojna putovanja širom sveta zbog kojih su se viđali retko. Ali, onda je nekoliko godina kasnije lepa Maša objavila biografiju u kojoj je, između ostalog, pisala i o ovoj romansi.

- Pre Rolan Gaosa 2012. počela sam da se distanciram od njega postepeno. Kada sam osvojila Rolan Garos, zvala sam ga iz svlačionice. Bilo je teško čuti da je bio na treningu. Čestitao mi je. Počela sam da mu zahvaljujem što je bio u teškim momentima sa mnom, ohrabrivao me kada sam bila u depresiji, što je verovao u mene i gurao me napred - napisala je Šarapova i dodala:

Saša Vujačić, Marija Šarapova
foto: Profimedia

- Ali, kada me je pozvao uveče, bio je u potpuno drugačijem raspoloženju. Bio je nesrećan, čak i besan. Pitala sam ga šta se desilo. Odgovorio mi je da je gledao meč kod kuće i ceremoniju dodele pehara. Odmah sam shvatila. Bio je besan jer se u govoru nisam njemu zahvalila i nije mogao da misli ni na šta drugo. Čekala sam nekoliko meseci na znak sa njegove strane i dobila sam ga. U jednoj rečenici. Naša veza je gotova - otkrila je Marija kako je izgledao krah romanse koja je trebala da bude krunisana brakom.

Slovenački košarkaš srpskog porekla, čiji je otac nekadašnji srpski košarkaški trener Vaso Vujačić, po završetku NBA karijere razvio je ozbiljan porodični biznis u Americi.

Kao što je nekada kupio nagrade na košarkaškom terenu, tako sada radi i van terena kada je u pitanju njegova vinska imperija koju je napravio u sunčanoj Kaliforniji, Los Anđelesa.

U njegovim skorijim objavama na Instagramu može se videti da je u potpunosti posvećen vinariji Alexander, koju je osnovao sa svojom majkom Ksenijom i očuhom Goranom Bjekovićem, koji je u Sašinom životu od kako su se njegovi roditelji razišli kada je imao dve godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.