KAKO ĆE NA OVE REČI CICIPASA REAGOVATI FEDERER I NADAL: Velika trojka ne postoji, tu je samo Novak!
Foto: Profimedia

svaka mu čast

KAKO ĆE NA OVE REČI CICIPASA REAGOVATI FEDERER I NADAL: Velika trojka ne postoji, tu je samo Novak!

Cicipas veruje da će Đokovićeva karijera trajati još dosta dugo, iako je srpski teniser napunio 34 godine

Objavljeno: 17:02h

Grčki teniser koji je ranije umeo da kritikuje Novaka sada je promenio ploču

Potvrdio je Novak Đoković sinoćnom pobedom protiv Danila Medvedeva u finalu Mastersa u Parizu da je definitivno najbolji na svetu. Obezbedio je prvo mesto na ATP listi na kraju godine sedmi put u nizu, a istovremeno je pretekao Nadala po broju osvojenih titula na turnirima Masters serije.

Grčki teniser Stefanos Cicipas je u intervjuu za nemački Bild izjavio kako je Đoković ubedljivo najbolji teniser sveta i da nema apsolutno nikakve dileme da je to tačno.

Novinar nemačkog portala konstatovao je da se era Velike trojke koju čine Đoković zajedno sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom polako bliži kraju, a za to je dobio prilično neočekivan odgovor.

- Velika trojka ne postoji, postoji jedan veliki igrač - Novak Đoković. On je i dalje najbolji na svetu - rekao je Cicipas, koji je ranije umeo i da oštro kritikuje srpskog tenisera.

Otkrio je i za koga smatra da će biti naredna Velika trojka u tenisu.

- Danil Medvedev, Aleksander Zverev i ja smo trenutno iza Đokovića i možemo postati Velika trojka. Čvrstio verujem da će se tako i desiti - poručio je Grk.

Cicipas veruje da će Đokovićeva karijera trajati još dosta dugo, iako je srpski teniser napunio 34 godine.

- Niko ne zna koliko će Novak još igrati, ali verujem da će to biti dugo. Ko bi pomislio da će Federer igrati sa 40 godina? Ja sigurno nisam, ali sam siguran da će se vratiti - zaključak je Cicipasa.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.