RAMACOTI NUDIO "UTEHU" VANDI: Zajedno se preznojavali!
Foto: Instagram

čekali u redu

RAMACOTI NUDIO "UTEHU" VANDI: Zajedno se preznojavali!

Šta se sve dešavalo iza kulisa raskida Ikardija i Vande, verovatno nikada nećemo saznati, međutim isplivali su detalji da se Argentinki nabacivao poznati pevač

Objavljeno: 11:19h

Argentinka je objavila na društvenim mrežama kako je Mauro zbog "ku*ve uništio još jednu porodicu", a napadač PSŽ-a od tada na sve načine pokušava da vrati Vandu.

Ona ga je otpratila sa društvenih mreža, obrisala sve zajedničke fotografije, te odlučila da nastavi sama iako su imali stabilan sedmogodišnji brak. Dok Ikardi na instagramu prati još jedino (bivšu) suprugu.

Ono što je zanimljivo, a to svi sigurno znaju, Vanda je ujedno i menadžerka argentinskog reprezentativca, s kojim je počela vezu nakon što je ostavila Maurovog bivšeg saigrača Maksija Lopeza.

Mediji u Argentini i Italiji prate svaki korak Maura i Vande nakon njihove svađe, a sada su pojedini objavili da je nju porukama kontaktirao popularni italijanski pevač Eros Ramacoti, koji joj je "ponudio utehu".

U jednoj argentinskoj emsiji objavljeno je da je "Vanda očajna, a mnogi muškarci pokušavaju da iskoriste trenutnu situaciju, među njima i Eros koji je izuzetno blisak sa Argentinkom".

Međutim, usledio je odgovor i demant od strane 57-godišnjeg pevača koji je nakon 10 godina braka prošle godine ostavio Marisu Pelegrineli, 24 godine mlađu manekenku.

- Opet sam prisiljen da demantujem neke nadrealne glasine koje se tiču moje privatne sfere. Imam odnos poznanstva s gospođom Vandom Narom koji traje otprilike deceniju. Neko vreme smo posećivali istu teretanu u Milanu, na području San Sira - kazao je Ramacoti, pa je dodao:

- Ona je bila, i jest moj fan i među nama postoji veliko poštovanje. Stoga sam se osećao dužnim privatno izraziti svoju solidarnost u ovm bolnom i složenom trenutku njenog života. Insinuacije koje kruže internetom u vezi s mojim odnosom s gospođom Narom su potpuno neutemeljene, nedelikatne i neprikladne.

Vanda Nara se još uvijek nije oglasila povodom navoda da ju je pevač zvao.

(Espreso/SportSport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.