ZNA SE S KIM JE IKARDI PREVARIO VANDU: Karma se baš poigrala sa prelepom suprugom napadača PSŽ-a! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/@sangrejaponesa, Printscreen/Instagram/wanda_icardi, Profimedia

bolno

ZNA SE S KIM JE IKARDI PREVARIO VANDU: Karma se baš poigrala sa prelepom suprugom napadača PSŽ-a! (FOTO)

Nema mira za tim pun zvezda poput Pari Sen Žermena

Objavljeno: 11:58h

Francuski mediji jutros bruje o dešavanju u braku Maura Ikardija i Vande Nare.

Vanda je sinoć sve iznenadila objavom na Instagramu u kojoj je optužila zvezdu PSŽ-a za prevaru, a zatim je prestala da ga prati na ovoj društvenoj mreži, kao i zvanični nalog šampiona Francuske.

- Još jedna porodica koju si uništio zbog ku*ve - napisala je Vanda i potom je izbrisala sve fotografije s Ikardijem koje je objavila u poslednje vreme.

Mnogi mediji su odmah preneli informaciju da je prelepa Vanda saznala da ju je zemljak iz Argentine prevario, te da je ljubav između njih pukla.

Takođe, jutros je objavljeno da Ikardi nije jedini koga je Vanda prestala pratiti na Instagramu što je samo dodatno rasplamsalo spekulacije oko toga šta se zapravo desilo.

Mauro Ikardi
foto: Profimedia

Vanda je pored Ikardija prestala da prati i argentinsku glumicu Ćinu Suares, a mnogi smatraju da je on upravo s njom imao aferu što je supruga uspela da otkrije.

Ikardi i Vanda su zajedno već sedam godina i imaju dvoje dece, a njihova veza počela je na dosta skandalozan način. Tada je onda bila u braku s Maksijem Lopesom koji je bio jedan od Ikardijevih najboljih prijatelja i saigrača u Sampdoriji, i sa njim je za pet godina zajedničkog života dobila troje dece.

Kada se saznalo da Ikardi i Vanda imaju aferu, Maksi Lopes je bio šokiran, a sve je kulminiralo razvodom, koji sada preti paru Ikardi. Da li se to karma poigrala sa Vandom?

Ispod pogledajte još slika Ćine Suares.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.