Ceca, Jeca, Lemi, Drljača i Tarmi Rićmi: 10 pesama koje Nole peva kad mu ne ide! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić/Profimedia/Damir Dervišagić

možda mu krene nabolje

Ceca, Jeca, Lemi, Drljača i Tarmi Rićmi: 10 pesama koje Nole peva kad mu ne ide! (VIDEO)

Prvi reket planete pevuši neku melodiju u sebi kada je nervozan kako bi izbegao izlive besa na terenu. Ovo su predlozi Espresa
Objavljeno: 16:12h

Novak Đoković nije više onakav kakav je bio do pre nekih pet meseci. Srpski teniser nije uspeo u poslednja tri meseca da osvoji nijedan turnir i suočava se sa gubitkom prvog mesta na ATP listi.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jasno je da se mnogo toga promenilo kod svetskog broja jedan i da ne liči na onog igrača koji je tokom skoro dve godine dominirao svetskim tenisom i došao do tog nivoa da su mnogi govorili da je najbolji ikada.

Mari se opasno zaleteo na prvo mesto! Novak strepi kada pogleda novu ATP listu!

foto: Fonetap

Sada je situacija skoro pa potpuno drugačija. I sam je priznao su mu se prioriteti promenili, da više ne juri rekorde i titule, već da želi da povrati osećaj uživanja na terenu, ali i da što više vremena provodi sa porodicom.

Da ima određenih promena pokazala nam je i njegova izjava posle meča protiv Miše Zvereva u Šangaju, kada je rekao da sada ima drugi način da izbaci negativnu energiju iz sebe tako što pevuši određenu melodiju u sebi, u teškim, napetim i neizvesnim trenucima na terenu.

foto: Fonetap

Koja je to nova Đokovićeva fora kojom uspeva da obuzda bes? (VIDEO)

Zato smo mi odlučili da se malo pozabavimo time, koje bi pesme domaćih izvođača, Đoković mogao da pevuši u trenucima kada mu ne ide i kojima bi sebi vraćao samopouzdanje koje ga je nekada krasilo.

1. Bora Drljača - Stari vuk

Hteli mi to da priznamo ili ne, ali realnost je i da Nole polako ulazi u kasne igračke godine, a sa druge strane svi žele da uzmu skalp najboljem igraču današnjice.

Zato bi u takvim trenucima, čisto kako bi dokazao i sebi i drugima da njegovo vreme nije prošlo mogao da zapeva "stari vuk je još u punoj snazi".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.