RONALDO BAŠ UŽIVA DOK ODMARA: Uslikan je u Lisabonu kako vozi skupoceni automobil (FOTO)
Foto: AP

UHVAĆEN

RONALDO BAŠ UŽIVA DOK ODMARA: Uslikan je u Lisabonu kako vozi skupoceni automobil (FOTO)

Nedavno je kupio kola koja su ga koštala 1,6 miliona evra

Objavljeno: 12:12h

I dok celi svet čeka odluku Kristijana Ronalda gde će igrati sledeće sezone, portugalski napadač je svoje slobodno vreme pred početak Evropskog prvenstva iskoristio da malo odmori u domovini.

Upravo je u Lisabonu napadač Juventusa "uhvaćen" kako vozi svoj Bugati Chiron koji košta oko 2,5 miliona evra, a koji je nedavno jedna kompanija koja se bavi transportom dovezla iz Torina.

Ono što je svakako vest dana jeste najava da će Kristijano Ronaldo sledeće godine dobiti novi Bugatijev model koji će koštati neverovatnih osam miliona evra. U pitanju je "Bugatti Centodieci" koji je tek nedavno počeo da se proizvodi i ono što je svakako bitno jeste to da će ih biti samo 10 na svetu.

Kristijano Ronaldo, Automobil
foto: Profimedia

Nema sumnje da će novi automobil biti vredan čekanja kada je u pitanju Ronaldo, pogotovo što će pomenuti "Centodieci" biti po ukusu svih onih koji vole brzinu i adrenalin. Naime, od 0 do 100 kilometara na čas pomenuti automobil će moći da napravi za 2,4 sekunde, dok će mu 6,1 trebati za brzinu od 0 do 200.

Ronaldo je inače poznat po svojoj kolekciji automobila, a nedavno je kupio Ferari Monca koji ga je koštao 1.6 miliona evra. U garaži slavnog fudbalera može se naći i Lamborgini Aventador, nekoliko Ferari modela, Rols Rojs, Aston Martin.

Ronaldo je u petak uveče odigrao ceo meč za svoju Portugaliju u prijateljskoj utakmici protiv Španije. Portugalija će podsetimo i to na predstojećem Evropskom prvenstvu igrati u "grupi smrti" sa Francuskom, Nemačkom i Mađarskom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.