RETKO STE VIDELI JELENU U OVAKVOM IZDANJU: Vreme u Beogradu provodi vraćajući se u detinjstvo (FOTO)
Foto: Starsport©

SKROZ PODETINJILA

RETKO STE VIDELI JELENU U OVAKVOM IZDANJU: Vreme u Beogradu provodi vraćajući se u detinjstvo (FOTO)

Proslavi otvaranja vrtića "Dambo" pridružila se i supruga najboljeg tenisera sveta

Objavljeno: 12:12h

Renoviranjem igrališta u vrtiću „Dambo“ nastavljen je niz realizovanih projekata Fondacije "Novak Đoković" koji za cilj imaju da deci obezbede kvalitetno i sigurno odrastanje.

Skakanje u džakovima, nadvlačenje konopca, trka sa kašikom i ping-pong lopticom su samo neke od igara u kojima su uživala deca koja pohađaju vrtić „Dambo“ u Beogradu. Proslavi otvaranja vrtića pridružila se i Jelena Đoković.

Jelena Đoković
foto: instagram.com/stories/jelenadjokovicndf

Stare sprave zamenjene su novim toboganom, ljuljaškama, vrteškom i drugim mobilijarom za igru, a dodatno su postavljene i nova betonska osnova, kao i gumena i travnata podloga koje će pružati dodatnu bezbednost.

Jelena Đoković
foto: instagram.com/stories/jelenadjokovicndf

Jelena Đoković izrazila je veliku zahvalnost što je u prilici da pomogne vrtić u koji je i sama išla kao dete.

- Uvek se sećam dragocenih trenutaka iz vrtića koji su mi ulepšali odrastanje i uticali da se izgradim u osobu koja sam danas. Ovo dvorište uvek mi je delovalo ogromno i predstavljalo je moja vrata u svet igre, druženja i mašte. Veoma sam srećna što smo danas u prilici da mališanima punim iskrenih očekivanja i nade, otvorimo ta velika vrata. Oni danas kao i mi nekada, samo žele da se igraju i uživaju u igri sa drugarima, a zapravo stvaraju uspomene koje će biti neizostavan, i veoma bitan deo života. Vrtići u centru gradova nose izazov jer imaju oskudnije prostore za igru, ali mi se trudimo da to promenimo, kao i da pomognemo vaspitačima da deci pruže što kvalitetniji boravak uz razvoj motorike, fizičke snage, mašte, socijalnih veština i naravno, uspomena - izjavila je Jelena Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.