PRELEPA GLUMICA JE PROMENILA ŽIVOT ASU INTERA: Znam ga, verovatno me i dok igra fudbal! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/@hiba_abouk_

IDILA

PRELEPA GLUMICA JE PROMENILA ŽIVOT ASU INTERA: Znam ga, verovatno me i dok igra fudbal! (FOTO)

Njih dvoje su zajedno od 2018. godine, a ona priznaje da je fudbal pre Hakimija uopšte nije zanimao

Objavljeno:

Španska glumica tuniskog porekla Hika Abuk nije bila zaljubljenik u fudbal, ali otkako je u vezi sa Ašrafom Hakimijem, postala je zaluđenik najvažnije sporedne stvari na svetu.

Glumica je gostovala u emisiji "El Ormigero" gde je govorila o svojim ulogama u nekolicini poznatih serija, ali se dotakla i nedavnog majčinstva i romantične veze sa Hakimijem.

Njih dvoje su zajedno od 2018. godine, a ona priznaje da je fudbal pre Hakimija uopšte nije zanimao. Međutim, život sa defanzivcem Intera uticao je na to počne da se zanima za fudbal.

- Ašraf je stalno u fudbalu i ako može, istovremeno gleda dve utakmice. Ili utakmicu i film sa mnom kao glumicom. Verovatno me sada gleda i igra. Znam ga - našalila se glumica.

- Gledam sve njegove utakmice jer sam jako uzbuđena kad ga vidim kako igra. I neverovatno je , igra sve bolje i bolje. Ali ako ne igra, ne gledam onda utakmice - dodala je kroz smeh.

Priznaje da postoji sportska disciplina koja ih veže i koju oboje obožavaju.

- Boks. To je nešto što vežbamo tokom pandemije. Ašraf je brži i jači, ali ja imam bolju tehniku - dodala je simpatična glumica.

Još je rekla da joj je rođenje sina koji nosi ime Amin promenilo život i da je od tada postala mnogo srećnija i bolja osoba.

Hakimiju ide na svim poljima. Osim idiličnog i srećnog života sa glumicom s kojom je nedavno dobio sina, ide mu i na terenu. Pruža sjajne partije otkako je u Inter došao iz Real Madrida, a sa Neroazurima je osvojio dugo čekani Skudeto.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.