NEPORAŽENI BOKSERSKI ŠAMPION IZBACIO VERENICU NA ULICU: Striptizeta napustila vilu iz BIZARNOG razloga! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/@thereal.annamonroe

verili se u januaru...

NEPORAŽENI BOKSERSKI ŠAMPION IZBACIO VERENICU NA ULICU: Striptizeta napustila vilu iz BIZARNOG razloga! (FOTO)

Iako je odavno u penziji i "pun k'o brod", Mejveder se s vremena na vreme vrati u ring i zaradi milione pobeđujući nedorasle rivale, poput Konora MekGregora

Objavljeno: 11:55h

Bokserska legenda i jedan od najbogatijih sportista sveta Flojd Mejveder odlučio je da svoju devojku Anu Monro izbaci iz svog luksuznog doma, a razlog je taj što mora da se koncentriše na predstojeću borbu.

Popularni 'Novac' ('The Money') je britansku striptizetu "zamolio" da napusti imanje vredno 25 miliona dolara kako bi mogao na miru da se pripremi za okršaj protiv Jutjubera Logana Pola.

- Njeni prijatelji smatraju kako je sve čudno jer imanje je zaista ogromno. Ima 11 spavaćih soba, dve kuće za goste i ima dovoljno prostora da se na miru pripremi. Ipak, Flojd je želeo da ona ode kako bi mogao da se fokusira na borbu - otkrio je izvor blizak paru za tabloid San.

Flojd Mejveder
foto: AP

Striptizeta s kojom se neporaženi šampion (50-0, 27 nokautom) verio u januaru uz veliko protivljenje porodice vratila se u svoj stari stan.

- On je sve više i više u boksu, iako je odavno u penziji. Ona je za sada na čekanju. Ana se vratila u svoj stari stan i za nju je ovo sve jako stresno, ali još su zajedno i velika mu je podrška.

U nastavku možete pogledati još fotografija Ane Monro.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.