OTKRIVAMO: Koju to knjigu čita Ana Ivanović! U pitanje je delo autora čuvenog bestselera! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter/@AnaIvanovic

voli da se edukuje

OTKRIVAMO: Koju to knjigu čita Ana Ivanović! U pitanje je delo autora čuvenog bestselera! (FOTO)

U ovoj knjizi lekar nam pokazuje kako zamišljajući naše buduće živote, možemo uticati na njihov ishod i koristiti ovaj proces da bismo doneli više radosti i isceljenja u naš današnji život

Objavljeno: 13:40h

Bivša teniserka Ana Ivanović uživa u svojim penzionerskim danima, a svako malo objavi fotografiju na kojoj pokaže kako provodi svakodnevicu.

Osim brige o dvoje dece koju ima sa Bastijanom Švajnštajgerom i čestih šetnji kada nemaju obaveza, srpska lepotica voli da slobodno vreme provede i uz neku dobru knjigu.

Tako je sada objavila na društvenim mrežama kako čita knjigu, a mi smo otkrili o kojoj se knjizi radi.

U pitanju je "Ista duša, mnogo tela" doktora medicine Brajana L. Vajsa, inače autora bestselera "Mnogo života, mnogo gospodara".

U ovoj knjizi lekar nam pokazuje kako zamišljajući naše buduće živote, možemo uticati na njihov ishod i koristiti ovaj proces da bismo doneli više radosti i isceljenja u naš današnji život. Doktor Vajs je pionir regresivne terapije - vođenja ljudi kroz njihov prošli život. Ovde on ide dalje od toga da bi pokazao terapeutske blagodati progresivne terapije - vodeći ljude kroz budućnost na naučan, odgovoran, lekovit način.

Kroz desetine istorija slučajeva koje detaljno opisuju iskustva iz prošlih i budućih života, dr Vajs pokazuje kako će izbori koje sada donosimo odrediti naš budući kvalitet života. Od Samanthe, koja je prevazišla akademski neuspeh nakon što je saznala za svoju budućnost velikog lekara, do Evelin, čiji su strahovi i predrasude prestali nakon što je zamislila prethodne i buduće živote kao žrtva mržnje, dr. Veiss daje konkretne primere života transformisanih regresijom i terapija progresije.

U opisu fotografije Ana je napisala:

- Kada neko vas neko zasmejava dok čitate. Šta vi volite da čitate? Obrazovanje je ključ.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.