AU NOLE, IZBLAMIRAO SI SE: Đoković nije prepoznao pesmu Nade Topčagić uz koju je Ibrahimović izašao na Sanremo!
Foto: Profimedia

shvatio da je pogrešio

AU NOLE, IZBLAMIRAO SI SE: Đoković nije prepoznao pesmu Nade Topčagić uz koju je Ibrahimović izašao na Sanremo!

Kako Novače, da ne prepoznaš ovu pesmu?!

Objavljeno: 08:26h

Zlatan Ibrahimović je i dalje u centru pažnje srpskih i regionalnih medija zbog svoje pojave na čuvenom italijanskom festivalu Sanremo.

Razlog za to jeste što je izašao na binu dok je u pozadini pušten vanvremenski hit Nade Topčagić "Jutro je", koji mu je inače jedna od omiljenih pesama što smo imali više puta prilike da se uverimo.

I dok su mnogi u regionu sa oduševljenjem gledali snimak sa čuvenog festivala kancone i pričaju o tome, vest je stigla i do Novaka Đokovića, inače dobrog Zlatanovog prijatelja.

Tako je Novak odlučio da prokomentariše Ibrinu objavu sa Sanrema na Instagramu, ali je pogrešio pesmu koja je pratila Šveđanina balkanskog porekla.

- Ah, tugo, tugo - napisao je Novak što je odmah izazvalo reakcije pa su u komentarima počeli da mu pišu da to nije ta pesma već "Jutro je", zato se najbolji teniser sveta ispravio i priznao svoju grešku.

Novak Đoković, Zlatan Ibrahimović
foto: Printscreen/Instagram/iamzlatanibrahimovic

- A daaa, jutrooo je! Bože Bože! Greška hahahahah - ispravio se najbolji svetski teniser i nasmejao sve uz stikere sa izrazom lica koje plače od smeha.

Moramo priznati da ovo jeste bio mali blam za Đokovića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.