VOLI DIBALU, ALI I DEVOJKE! Sabatini posle trogodišnje veze sa asom Juvea otkrila da je biseksualka! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/@orianasbatini

lepa na tetku

VOLI DIBALU, ALI I DEVOJKE! Sabatini posle trogodišnje veze sa asom Juvea otkrila da je biseksualka! (FOTO)

Orijana Sabatini i Paulo Dibala su nerazdvojni već tri godine

Objavljeno:

Orijana Sabatini (24) u vezi je sa fudbalerom Juventusa Paulom Dibalom, a u Argentini je poznata kao pop i filmska zvezda, dok je na društvenim mrežama prati 5,5 miliona ljudi.

Nećaka lepe i slavne teniserke iz osamdeseteih Gabrijele Sabatini, ne krije da pored Dibale voli i - devojke.

- Ako treba da stavim etiketu na sebe - da, mislim da sam biseksualka! - kazala je Orijana, otkrivši tako da pored muškaraca, voli da vodi ljubav i sa pripadnicama lepšeg pola.

A što se tiče njene ljubavi sa zvezdom "Stare dame", već tri godine su zajedno i uživaju u stanu u centru Torina. Par se upoznao 2017. godine u Buenos Ajresu zahvaljujući koncertu Arijane Grande.

Kako piše "Monitor", Orijana je bila plesačica u najavi Arijaninog nastupa, a Dibala je bio oduševljen njenom lepotom, pa je došao do broja njenog telefona i odmah je pozvao na piće.

Zanimljivo da ona nije imala pojma o fudbalu, pa je svoje roditelje pitala da li znaju ko je Paulo Dibala koji ju je pozvao da se vide. Roditelji su prasnuli u smeh, pa joj objasnili da je simpatični mladić zvezda argentinske selekcije i da igra za slavni Juventus u Italiji.

Što se tiče priznanja lepotice o svojoj bipolarnoj seksualnoj orijentaciji, prema italijanskim medijima, Argentinci o njoj pričaju od 2017. Tada je Orijana objavila singl "Ostani ili trči", ljubeći se i grleći bez prestanka s manekenkom Soledad Alonso.

- Nema ništa bolje u životu od osećaja slobode! - izjavila je Orijana tada na pitanje da li je ipak osoba koja voli i muškarce i žene.

Ispod pogledajte još fotografija lepe Orijane.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.