ĆERKA IKONE JUNAJTEDA PRIREDILA TAJNU ZABAVU SA GOLIŠAVIM DRUGARICAMA! Šok i bes javnosti u Engleskoj! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/alicia.scholesx

usred pandemije

ĆERKA IKONE JUNAJTEDA PRIREDILA TAJNU ZABAVU SA GOLIŠAVIM DRUGARICAMA! Šok i bes javnosti u Engleskoj! (FOTO)

Ališa je okupila gomilu drugarica, koje su bile oskudno odevene, a koje naravno nisu marile za mere sigurnosti niti su se pribojavale da bi neka mogla da se zarazi koronavirusom

Objavljeno: 19:43h

Širom sveta se slavilo u novogodišnjoj noći. Svi su na svoj način dočekali 2021. godinu, ali zbog pandemije koronavirusa, nije bilo javnih okupljanja.

Nije se preporučivalo niti okupljanje većeg broja osoba u kućama ili apartmanima, ali mnogi su prekršili pravila. Među njima je i 19-godišnja Ališa, ćerka legende Mančester junajteda Pola Skolsa.

Ališa je okupila gomilu drugarica, koje su bile oskudno odevene, a koje naravno nisu marile za mere sigurnosti niti su se pribojavale da bi neka mogla da se zarazi koronavirusom.

Čini se da sam Pol Skols i njegova supruga Kler nisu bili u porodičnoj kući u Oldamu. Ni on ni njegov agent nisu dostupni za komentar.

Pol Skols
Pol Skolsfoto: AP/Barrington Coombs

Prema rečima komšija, zabava je bila toliko tajna da nisu razumeli šta se događa iza ograde Skolsove vile. Inače bi odmah pozvali policiju.

Ali Ališa je bila nestrpljiva da pokaže fotografije sa zabave na društvenim mrežama, zbog čega su usledile brojne prijave lokalnoj upravi od strane komšija i Skolsovih poznanika.

U nastavku, pogledajte još slika mlade Skolsove ćerke.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.