PRAVA ŠPANSKA SERIJA: Jednu ostavio trudnu, vratio se drugoj koju je varao s trećom, a s četvrtom vodi rat!
Foto: Printscreen/Instagram

šta je uradio španac od svog života

PRAVA ŠPANSKA SERIJA: Jednu ostavio trudnu, vratio se drugoj koju je varao s trećom, a s četvrtom vodi rat!

I sa svima ima decu, da ne zaboravimo da pomenemo

Objavljeno: 15:35h

Hese Rodrigez, nekada talentovani napadač Real Madrida i Pari Sen Žermena, odavno je digao ruke od fudbala i posvetio se "vanterenskim aktivnostima", ili bolje reći jurenjem za ženama.

Često je u žutoj štampi zbog mnogobrojnih skandala sa devojkama. Pravi potpuni haos u svom životu i neretko u javnoj svađi sa bivšim curama.

Međutim, sa jednom se pomirio. Aura Ruiz, majka njegovog trogodišnjeg sina Niona, odlučila je da mu oprosti mnogobrojne prevare i teške reči i ponovo su zajedno.

Španac navodno planira i da je zaprosi, pa ju je tako srdačno sa poklonima dočekao po izlasku iz rijaliti šoua, gde je bila prethodnih nekoliko sedmica, dok ju je on varao sa voditeljkom Rosio Amarom, ali ta afera očigledno nije potrajala.

Međutim, tu nije kraj njegovim ljubavnim peripetijama.

Sve ovo se dešava u trenutku kada je Hese upravo dobio peto dete, drugo sa Žanirom Barm, ali ju je ostavio trudnu pre izvesnog vremena i najverovatnije njoj prepustio brigu o još jednom zajedničkom detetu.

Prošle godine je sa njom dobio dečaka Kenaija, ali to mu je očigledno nebitno i on je odlučio da bude sa Aurom.

Nekada velika nada dobio je otkaz u PSŽ-u pre nekoliko dana, ali tvrdi da njegovo vreme nije prošlo i da će se vratiti još jači.

Dok se sprema za novi život španski fudbaler koristi svaku šansu da potkači i neke bivše devojke. Tako je sada došao u sukob sa Melodi Santanom, majkom njegove dece.

Ona je imala određene komentare o Heseu koji mu se nisu dopali, pa je odlučio sve da joj kaže u lice.

- Ja sa svojim novcem mogu da radim šta god hoću. Ja sam ga zaradio i niko mi ništa nije poklonio. Moja deca žive dobro zbog mene, a ne zbog neke žene koja ne voli da radi već zarađuje za torbice i luksuz pokazući du*pe - napisao je Hese i nastavio:

- To je sve jako tužno. Pričaj šta god hoćeš, ne plašim se. Sve ima svoje posledice. Ostavi me na miru i živi svoj život. Sviđalo ti se ili ne, ja ću uvek brinuti za svoju decu. Mogao bih reći još hiljadu stvari, ali ostajem na ovom jer ne želim da živim na način koji ti to radiš - poručio je bivšoj.

Prozvao je i 'hejtere'.

- Hvala Bogu zarađujem novac spavajući. Nastavite pričati i pokušavajte zarađivati novac mojim blaćenjem. Sve je to sebično i prljavo. Moći ćete još nekoliko dana - rekao je Hese.

Uzvratila je Melodi teškim rečima.

- Samo da podsetim sve da je za naše oboje dece tražio test očinstva jer nije verovao da su njegova. Nisam želela da ga tužim nakon rastanka, iako bih dobila više novca od onog što mi je dao. Nikad nisam tražila više, samo sam želela dobro za svoju decu. Ne smeta mi to kako trošiš svoj novac, već kako se brineš o svojoj deci. Za njih ću se sigurno boriti - rekla je i osvrnula se na poslednju devojku Auru Ruiz.

- On tvrdi da živim od toga što pokazujem du*e. Pazi šta govoriš, pogledaj Instagram profil svoje aktuelne devojke. Ona živi od toga da te blati po društvenim mrežama. Ja prodajem majice u radnji i to radim sa ponosom. I još nešto. Kada sam rađala naše drugo dete, ti si sa njom bio na Maldivima. Ja sam jedina koja te je volela još kad si bio niko - poručila je ona.

Ukratko možemo reći da je ovo jedna prava španska serija kakve smo gledali na televiziji, ali ova je u stvarnosti. Prosto je neverovatno šta je čovek uradio od svog života i karijere.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.