PRONAĐENA! ONA JE SIMULIRALA ORALNI S**S, DOK JE ON HVATA ZA GOLE GRUDI: Zbog ove devojke mu je ugrožena karijera!
Foto: Printscreen/Instagram

prilično je slobodna

PRONAĐENA! ONA JE SIMULIRALA ORALNI S**S, DOK JE ON HVATA ZA GOLE GRUDI: Zbog ove devojke mu je ugrožena karijera!

U međuvremenu se oglasila i ona kako bi pokušala da zaštiti svog "prijatelja"

Objavljeno: 21:51h

Mladi vozač Nikita Mazepin našao se u velikoj neprilici i ugrozio svoju budućnost u Formuli 1 u koju još nije ni zakoračio kako treba, jer je objavio skandalozni snimak na svom Instagramu.

Talentovani vozač, koji je pre manje od deset dana potpisao ugovor sa ekipom HAAS za koju bi trebalo da vozi naredne sezone, objavio je video eksplicitnog sadržaja koji je digao kompletnu javnost na noge.

Na videu koji je istog trena izazvao detonaciju u javnosti se vidi kako tokom vožnje u autu 21-godišnji Rus hvata za drugi nepoznatu devojku, koja potom oblizuje svoj srednji prst i jasno je na šta se aludira.

U međuvremenu ruski mediji su uspeli da iskopaju ko je devojka sa snimka i pronašli su da je reč o Andrea D'Ival, koja je ako je suditi po njenom Instagramu neka vrsta modela i izuzetno je atraktivna.

I ona je pokušala da pomogne svom "prijatelju" koji je zbog nje i sebe zapao u velike nevolje i čak možda ostane bez angažmana, pa se oglasila na društvenim mrežama kako bi opravdala njihovo ponašanje.

- Samo želim da znate da smo Nikita i ja dugo prijatelji i ništa na onom video snimku nije ozbiljno. Verujemo jedno drugom i ono je samo jedna od naših međusobnih šala. Veoma mi je žao zbog svega, on je divan i nikada ne bi uradio nešto da me povredi - napisala je Andrea na svom Instagram "storiju".

Podsećamo, njegov F1 tim je žestoko reagovao na njegovo ponašanje i osudio ga, a poručio da će pokrenuti interni disciplinski postupak, dok se 21-godišnji Mazepin izvinio za svoje neprimereno ponašanje.

U nastavku pogledajte neke od provokativnijih fotografija lepe Ruskinje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.