DOBILI SMO NAJLEPŠEG I NAJZGODNIJEG SUDIJU U KOMŠILUKU: Postala misica, pa se otkrilo da joj je fudbal u krvi!
Foto: Printscreen/Facebook/Djuliana M. Butrakova

pogledajte samo slike

DOBILI SMO NAJLEPŠEG I NAJZGODNIJEG SUDIJU U KOMŠILUKU: Postala misica, pa se otkrilo da joj je fudbal u krvi!

Još na početku izbora za Mis postala je favorit publike zbog svog fudbalskog angažmana

Objavljeno: 13:06h

Do sada smo se divili Fernandi Kolombo, Klaudiji Romani i još nekim lepoticama koje se bave poslom fudbalskog sudije, a sada smo dobili i jednu damu iz komšiluka koja radi isti taj posao.

Đulijana Butrakova je proteklog vikenda postala Mis Bugarske i to baš pred svoj 22. rođendan. Tako će predstavljati svoju državu i na izboru za Mis sveta.

Međutim, ako su neki pomislili da se Đulijana bavi manekenstvom i modelingom, prevarili su se, jer ova crnokosa lepotica je zapravo fudbalski sudija i to nagrađivana.

На татко.. той ме научи на това, което никой друг мъж не успя - че има и любов без болка ? Честит рожден ден! Да си ми жив и здрав, защото това е най - важното.. всичко останало ще дойде ?

Posted by Djuliana M. Butrakova on Понедељак, 19. август 2019.

Prošle godine je proglašena za najboljeg linijskog sudiju Regionalnog Fudbalskog saveza Bugarske u Pazardžiku, a mnogi kažu da je veoma stroga.

Bugarski mediji su primetili i da je puna samopouzdanja, odnosno da je letos jednu od fotografija na svome profilu potpisala rečima:

Пазарджик е супер ЯK! #supercoolpz Web >>> www.supercoolpz.com Instagram >>> https://bit.ly/2VGIvr7 Facebook >>> https://bit.ly/2MCO1a0

Posted by Djuliana M. Butrakova on Понедељак, 25. новембар 2019.

- Blagoslovena sam divnim osobinama, odličnom guzom i prekrasnim licem. Bilo bi nepošteno prema ostalim devojkama da mi je Bog još dao i velike grudi.

S obzirom da joj se sada desio jedan od najlepših i najvećih događaja i preokreta u životu videćemo da li će se posvetiti novoj karijeri i zapostaviti karijeru linijskog sudije.

"Твоя поглед, червената и рошава коса.... бурята, която бушуваше в ума ти. Не мисли, че съм ги забравил..." ??

Posted by Djuliana M. Butrakova on Петак, 01. септембар 2017.

Благословена съм със страхотен характер, готин задник и красиво лице. Просто нямаше да бъде честно спрямо другите момичета, ако Господ ми беше дал и големи гърди ??‍♀️✌??

Posted by Djuliana M. Butrakova on Четвртак, 06. август 2020.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.