IBRI NIJE RASTURILA BRAK, ALI JE JEDNA VEZA PUKLA ZBOG SE*SI DILETE! Sportista ostavio devojku zbog voditeljke?!
Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

tako se šuška

IBRI NIJE RASTURILA BRAK, ALI JE JEDNA VEZA PUKLA ZBOG SE*SI DILETE! Sportista ostavio devojku zbog voditeljke?!

Lepa i zgodna Leota je ponovo u centru pažnje zbog navodne afere sa zauzetim čovekom

Objavljeno:

Atraktivna italijanska voditeljka Dileta Leota privlači veliku pažnju medija širom sveta svojim izgledom i mnogi je proglašavaju najlepšom i najzgodnijom sportskom novinarkom na svetu.

Nakon što je raskinula vezu sa poznatim bokserom Danijeleom Skardinom, javnost se uglavnom bavi ko je njena nova ljubav.

Mediji na Apeninima su je čak u jednom momentu povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem, i pisali da je fudbaler Milana s njom prevario svoju suprugu, ali sve to je bilo samo šuškanje, a oboje su demantovali priče o aferi i rekli da su samo prijatelji.

Ipak, čini se da je Dileta ipak izazvala jedan veliki raskid poznatog para u Italiji. Poznati biciklista i jedan od najpoželjnijih sportista Ignacio Mozer prekinuo je vezu sa modelom Sesilijom Rodrigez, a kao razlog italijanski mediji navode Diletu.

Već određeno vreme se šuška o vezi Dilete i Ignacija. Ništa još uvek nisu javno potvrdili, ali gde ima dima ima i vatre.

S druge strane, on i dalje ima zajedničke slike sa Rodrigezovom, tako da je pitanje da li su italijanski tabloidi dobro upućeni u sve.

Ignacio je član poznate biciklističke porodice Mozer. Bio je šampion u juniorskoj konkurenciji, a 2012. godine osvojio je bronzu na Evropskom prvenstvu.

Inače, njegove fotografije, u kojima će uživati naše čitateljke, ne sumnjamo, dokazuju zašto bi atraktivna Dileta mogla da padne na njegove čari.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.