OBJAVILA FOTKU GUZE BEZ FOTOŠOPA, STIGLE JOJ GNUSNE UVREDE: Ne smemo ni da napišemo šta su joj sve uputili! (FOTO)
Lindzi Von, Foto: Instagram

SRAMNO

OBJAVILA FOTKU GUZE BEZ FOTOŠOPA, STIGLE JOJ GNUSNE UVREDE: Ne smemo ni da napišemo šta su joj sve uputili! (FOTO)

Ne možemo da verujemo da i dalje postoje ljudi koji se ovako ophode prema prirodnim i lepim ženama kakva je Lindzi Von

Objavljeno:

Penzionisanu američku alpsku skijašicu, 36-godišnju Lindzi Von su celu karijeru, ali i sada, nakon što se ostavila skijanja, opisivali kao “najlepšu skijašicu na svetu” koja gde god da se pojavi pleni pažnju svojom savršenom linijom, dugim vitkim nogama i utegnutim trbuhom i zadnjicom na kojoj joj mnogi zavide.

Komplimenti su joj uvek laskali i Von se ne srami da redovno na Instagramu objavi fotografije svog seksi, utreniranog tela.

No, u poslednje vreme počela se susretati s kritikama i uvredama na račun svog izgleda.

foto: Instagram

- Ja sa 60 i nakon dvoje dece izgledam bolje nego ona", "Umišljena je, misli da je zgodnija nego što jeste... Ima debela kolena!", "Uopšte nema cice", "Samo traži pažnju", "Ima dobru guzu, ali je žešće glupa", "Sakrij tu svoju debelu guzicu u šator", samo su neki od hejterskih komentara koje je primila.

Sada je odlučila da bude iskrena i da progovori o uređivanju fotografija.

- U poslednje vreme objavila sam nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, a to je nešto mnogo strašnije nego što se čini na prvu. Bez obzira na to što sam sportistkinja, dobijam ružne komentare zbog izgleda svog tela, koji me ponekad bole. Ja sam takođe normalna osoba i ponekad se opustim, trbuh mi naraste i na mojoj guzi se može videti celulit. Ipak, uvek se setim kako je moje telo pomoglo da ostvarim neverovatne stvari – napisala je Lindzi podelivši nekoliko svojih neretuširanih fotografija u kupaćem kostimu.

- Ponosna sam na to koliko sam jaka i srećna. Mogu vam obećati da nikad neću fotošopirati svoje telo, a ponosna sam i što nikad nisam imala nijednu plastičnu operaciju. Nema botoksa, filera ni mini operacija. Doslovno ništa. Ja sam 100 posto prirodna i 100 posto Lindzi. Zato šaljem poruku svima koji se ne osećaju dobro zbog svog izgleda: ostanite snažni, ostanite zdravi i volite sebe bez obzira na to šta hejteri govore. Posebno hvala svima koji su pozitivni i koji me podržavaju od starta - dodala je.

foto: Instagram

Von, koja na Instagramu ima više od 2 miliona pratilaca, za ovu objavu je dobila mahom pohvale. U komentarima su je podržale većinom žene izražavajući saosećanje i podršku u borbi protiv iskrivljene i nerealne lepote koja se redovno nameće na društvenim mrežama.

“Volim te. Hvala zbog ovog”, “Fantastična si. Trebamo više stvarnog života od žene poput tebe”, “Ti si legenda”, komentirale su njene pratiteljice.

Lindzi Von
Lindzi Von foto: Profimedia

- Podržimo "body positivity" kulturu – zaključila je Lindzi.

Podsetimo, Lindzi je najuspešnija alpska skijašica svih vremena, koja drži rekord u broju pobeda u svetskom skijaškom kupu i broju osvojenih Kristalnih globusa.

foto: Instagram

Od 2007. do 2013. godine bila u braku s Tomasom Vonom, a od 2017. u vezi s kanadskim hokejašem P. K. Sabanom (31) koji ju je zaprosio prošle godine u avgustu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.