NAŠA PEVAČICA ISKOPIRALA SPORTISTKINJIN VRELI KLIP: Sećate se guze i navlačenja? Sad se ta atletičarka slikala gola
Foto: Printscreen/Instagram/lovlytvoyulibky

Nema šanse da se ne sećate

NAŠA PEVAČICA ISKOPIRALA SPORTISTKINJIN VRELI KLIP: Sećate se guze i navlačenja? Sad se ta atletičarka slikala gola

Gde je i šta radi seksi Ruskinja koja je pre tri godine izludela planetu svojom guzom u tangama

Objavljeno:

Primetili smo da su ovog dana naše koleginice sa rubrike Šoubiz objavile vest o klipu koji je snimila pevačica Jelena Karleuša u kome joj se vidi ogromna guza u tangama i kako se muči da navuče pantalone.

To nas je podsetilo na čuveni klip koji je obišao čitav svet pre nekoliko godina, a u kome je u glavnoj ulozi bila Ljubov Tkač, ruska atletičarka.

Teško da se neko ne seća tog vrelog snimka koji je objavila seksi Ruskinja koja je takođe imala poteškoća da uvuče svoju veliku guzu u pantalone, što je Karleuša iskopirala sada.

I nas je onda inspirisalo da vidimo gde je i šta radi Ljubov Tkač nekih tri godine nakon klipa koji joj je doneo milione fanova iz celog sveta.

Otišli smo na njen Instagram i odmah imali šta da vidimo. Poslednja fotografija koju je ova takmičarka u petoboju i nekadašnja učesnica Svetskih prvenstava odmah nas je ostavila u šoku.

U pitanju je fotografija na kojoj je ona potpuno gola i fotograf ju je slikao dok jaše konja, pa su to verovatno neke slike koje je uradila za editorijal ili za neki magazin.

Kako smo malo niže krenuli da listamo mogli smo da vidimo da ova zgodna ruska sportistkinja je nastavila u istom stilu kao na tom čuvenom klipu, pa redovno objavljuje provokativni sadržaj koji privlači pažnju.

Uostalom možete se i sami uveriti ispod.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.