PRSATA HRVATICA HIPNOTISALA ARDU TURANA: Padao mu pogled na njene grudi, a na kraju je i srpski progovorio zbog nje
Foto: Printscreen/Youtube/HNK Hajduk Split

nije mu bilo lako

PRSATA HRVATICA HIPNOTISALA ARDU TURANA: Padao mu pogled na njene grudi, a na kraju je i srpski progovorio zbog nje

Vidi se na snimku da slavni turski fudbaler pokušava na sve načine da se koncentriše i ne obraća pažnju na Mirtine obline

Objavljeno: 14:53h

Hajduk iz Splita je u četvrtak u Istanbulu u 3. kvalifikacija za Ligu Evrope izgubio od Galatasaraja 2:0 golovima Junesa Belande u 77. i Rajana Babela u 86. minutu utakmice.

Splićani su odigrali solidno, imali su nekoliko dobih prilika, ali presudio je individualni kvaliteta domaćina i greške Hajdukove odbrane.

Međutim, i igrače i stručni štab, kao i navijače na društvenim mrežama, jer nisu mogli da prisustvuju meču, opčinila je atraktivna Mirta Šurjak, voditeljka Hajdukove klupske televizije.

Jedna od najlepših i najzgodnijih sportskih novinarki u regionu izazavala je pravu maniju među navijačima Galatasaraja, ali njenom šarmu, lepoti i izgledu nisu mogle da odole ni najveće zvezde turskog tima poput Arde Turana.

Iako nije ni igrao na meču bivši igrač Barselone i Atletika rado je pristao da da izjavu plavokosoj Splićanki, a moramo priznati da se videlo da mu je jako teško da zadrži pogled na njenom licu, jer su mu oči često padale na njene grudi i druge obline, a na kraju ju je čak pozdravio i sa "Hvala i ćao, brate".

Ni trener Galatasaraja, slavni Fatih Terim, takođe se "preznojavao" dok ga je Mirta ispitivala, što sve možete pogledati na snimku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.