SVI NA STADIONU U TIRANI SU GLEDALI U OVE DVE LEPOTICE: Kad bacite jedan pogled - biće vam jasno i zašto!
Adel Lami i Lei Kraja, Foto: Instagram

GLEDALE ZVEZDU

SVI NA STADIONU U TIRANI SU GLEDALI U OVE DVE LEPOTICE: Kad bacite jedan pogled - biće vam jasno i zašto!

Nema ko nije bio oduševljen kada je ugledao gospođice Adel Lami i Lei Kraju

Objavljeno: 15:40h

Prelepe albanske novinarke ostavile su sjajan utisak sa stadiona u Tirani. Crvena zvezda je uz dosta muke izborila plasman u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto je na neugodnom gostovanju u Albaniji savladala Tiranu rezultatom 1:0.

Gledaoci nisu imali priliku da uživaju u dobrom fudbalu. Igrači Zvezde nisu blistali, igra crveno-belih nije bila na prepoznatljivom nivou, ali su uspeli da ostvare cilj i u Beograd se vrate sa pobedom.

Na stadionu nije zabeležen incident. Istina, utakmica se igrala bez prisustva publike, a organizatori su se potrudili da sve na terenu prođe u najboljem redu. Učesnike meča mogle su da isprovociraju samo provokativne albanske novinarke, koje su žarile i palile po tribinama stadiona u Tirani.

Srećnici koji su se zatekli sinoć na stadionu imali su priliku da uživaju u prizoru. Provokativne novinarke iz Albanije rasplamsavale su mušku maštu na tribinama.

Možda su upravo one razlog zbog kog su igrači Zvezde delovali dekoncentrisano tokom većeg dela meča. Ako je tako, razumemo ih u potpunosti...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.