POJAVILA SE NA PLAŽI I RADILA NEŠTO BAŠ BEZOBRAZNO, SVE JOJ KIPI: Ona je fudbalski sudija, a mnogo se loži na Deja!
Foto: Profimedia

PRELEPO

POJAVILA SE NA PLAŽI I RADILA NEŠTO BAŠ BEZOBRAZNO, SVE JOJ KIPI: Ona je fudbalski sudija, a mnogo se loži na Deja!

Baš nam je popravila jutro

Objavljeno:

Italijanka Klaudija Romani, model, zaštitno lice brojnih poznatih svetskih magazina, dama koja je u više navrata bila na listama najseksepilnijih žena na svetu, rijaliti zvezda, devojka sa licencom profesionalnog fudbalskog sudije...

Klaudija, koja je od 2010. godine stanovnik Majamija, jednom prilikom je objasnila kako se razvila njena ljubav prema fudbalskom klubu Milano, koja joj je prva asocijacija kada čuje imena Dejana Savićevića i Siniše Mihajlovića, šta zamera Silviju Berluskoniju, kako gleda na činjenicu da se fudbalska reprezentacija Italije nije plasirala na Svetsko prvenstvo.

- E, to su bili dani... Dejo... Joj, on je i dalje moj genije! Bio je fantastičan igrač. Kreativac. Baš kako mu nadimak i kaže - genije! Nisam imala čast da ga upoznam.

Klaudija se prisetila i ne tako davnog vremena kada je Milano sa klupe vodio Siniša Mihajlović.

- Siniša je bio sjajan! Ne, ne mislim da je mogao bilo šta više da uradi. Vodio je tim koji je samo na papiru bio dobar. Ali opet ću da ponovim, verujem da će se moj Milan vratiti tamo gde mu je mesto.

Sada se pojavila na jednoj plaži u Majamiju i zaludela je mušku populaciju. Ona je odradila jedan trening, a bila je u tangicama i brusu koji ne pokrivaju praktično ništa.

1 / 3 Foto: Profimedia

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.