Sudiju, Hrvate, život: Niko ne psuje sočno kao srpski sportisti, a oni su pokidali! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić/Dragana Udovičić/Fonet

#&%

Sudiju, Hrvate, život: Niko ne psuje sočno kao srpski sportisti, a oni su pokidali! (VIDEO)

Teo, Miličić, Nole, Tipsa i još mnogi drugi su nas toliko puta nasmejali svojim nepromišljenim izrekama, da više ne možemo ni da nabrojimo sve. Ali, evo nekih najupečatljivijih
Objavljeno:

2. Novak Đoković

Ne bi bilo u redu kada ne bismo stavili najboljeg srpskog sportistu svih vremena, koji je svetskoj publici takođe poznat po vrelom temperamentu i po širokom spektru krajnje bizarnih psovki.

3. Aleksandar Kolarov

Ne jednom, već mnogo, mnogo puta je pokazao da u nekim trenucima bolje barata sa ružnim rečima nego sa loptom pored aut linije. Šalu na stranu, evo dve situacije koje ćemo večno pamtiti na pomen njegovog imena.

4. Miloš Teodosić

Kulturan, odmeren momak iz Valjeva. Međutim, kada zagusti, kapiten je tu da pokaže saigračima kako mora da se igra, a dobro je poznato da u sportu nema mesta mlakonjama. Zbog ovog tajmauta - večno poštovanje za velikog Tea!

5. Dejan Savić

Da ne zapostavimo naše zlatne vaterpoliste, kao najuspešniju srpsku reprezentaciju svih vremena, i najboljeg vaterpolo trenera na svetu. Dejan Savić je oduvek poznat po ludačkim tajmautima, a ovaj je možda i najupečatljiviji!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.