FUDBALER PRED PUNOM SVLAČIONICOM PRIČAO ŠTA JE RADIO SA PAMELOM ANDERSON: 12 puta na noć, nisu mogli da se obuzdaju
Adil Rami je ispričao kakva je Pamela Anderson u krevetu, Foto: Profimedia

nimalo džentlmenski

FUDBALER PRED PUNOM SVLAČIONICOM PRIČAO ŠTA JE RADIO SA PAMELOM ANDERSON: 12 puta na noć, nisu mogli da se obuzdaju

Očigledno je otkrio brojne pikanterije iz vremena dok su bili u vezi

Objavljeno:

Muškarci koji pričaju o svojim bivšim devojkama u lošem kontekstu ili se hvale ne mogu se smatrati džentlmenima, a prema svemu sudeći Adil Rami, bivši francuski reprezentativac, to svakako nije.

Sada već vremešni štoper može se reći da je najveću popularnost doživeo dok je bio u vezi sa slavnom Pamelom Anderson, nego što je slavu stekao svojim igrama na terenu, iako je bio član reprezentacije "trikolora" koja ja osvojila Mundijal 2018. godine u Rusiji.

Pamela Anderson je raskinula pre godinu dana sa Adilom Ramijem
Pamela Anderson je raskinula pre godinu dana sa Adilom Ramijemfoto: AP/Christophe Ena

Francuz koji je sada član ruskog Sočija bio je u vezi sa jednom od najseksipilnijih žena sveta koja je bila san mnogih dečaka uprkos tome što je 19 godina starija od njega, ali je veza je pukla pre nekih godinu dana kada ga je "čuvarka plaže" bujnog poprsja ostavila zbog neverstva.

Pamela Anderson i Adil Rami
Pamela Anderson i Adil Ramifoto: Profimedia

Njihova veza je bila itekako burna, a izgleda da se prilično svodila na strast i požudu, a ne toliko na neku "višu" povezanost koja mora da postoji u vezi.

To je jasno i iz onoga što je ispričao njegov saigrač Aleksandr Kokorin, koji je otkrio medijima kako se Rami hvalio u svlačionici kakva je Pamela u krevetu.

Pamela i Adil su 'ono' radili 12 puta na veče
Pamela i Adil su "ono" radili 12 puta na večefoto: AP

- Rami nam je ispričao puno zanimljivosti o Pameli Anderson. Naravno da nas je sve zanimalo kakav im je odnos u krevetu. Govorio je kako mu je Pamela bila najbolja žena u životu i da su "to" radili12 puta u jednoj noći - rekao je Kokorin.

Ipak, ne možemo reći da je samo Rami bio tako koji je na sva usta pričao o bivšoj, jer je i Pamela itekako volela da priča o njemu i njihovim pikanterijama, pa je tako svojevremeno otkrila kako je najviše uživala kada joj je on pripremao hranu i donosio u krevet odeven samo u seksi domaćicu, a ona ga je zvala "sladoled".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.