SAMO GORNJI DEO BIKINIJA, A MEĐUNOŽJE GOLO: Nekad su hakeri objavljivali njene eksplicitne slike, sad to radi sama!
Holi Sonders je nastavila da sama objavljuje provokativne fotografije i snimke, Foto: Printscreen/Instagram/holly.sonders

ulazite na sopstvenu odgovornost

SAMO GORNJI DEO BIKINIJA, A MEĐUNOŽJE GOLO: Nekad su hakeri objavljivali njene eksplicitne slike, sad to radi sama!

Znamo da ćete je odmah zapratiti

Objavljeno:

Nekadašnja golferka, a sada TV voditeljka na "Foks sportu" Holi Sonders ne prestaje da izaziva pažnju i podiže temperaturu u ovim karantinskim danima svojim vrelim i polugolim ili čak golim fotografijama na Instagramu.

Atraktivna brineta tokom akcije "Ostani kog kuće" u sklopu borbe protiv širenja koronavirusa svakodnevno čašćava svoje pratioce vrelim i provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.

Tako je pre nekoliko dana objavila sliku na kojoj na sebi ima samo gornji deo kupaćeg kostima dok je međunožje prekrila lopticama za golf.

Ona je 2018. godine bila u epicentru skandala kada su joj hakeri ukrali eksplicitne fotografije iz telefona i one su se pojavile u javnosti, a bile su kao iz filmova za odrasle.

Međutim, to nju nije nimalo uzrujalo, već je rešila da na taj način stečenu dodatnu popularnost i održava, pa sada ona sama objavljuje takoreći svaku fotografiju koju uslika.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.