POJAVIO SE SNIMAK ORGIJANJA U STANU FUDBALERA EVERTONA: Striptizete se trljale o njega i njegove drugare celu noć!
Foto: Printscreen/Snapchat

ludilo

POJAVIO SE SNIMAK ORGIJANJA U STANU FUDBALERA EVERTONA: Striptizete se trljale o njega i njegove drugare celu noć!

Posebno je čudno što je to učinio Italijan, koji je stigao letos iz Juventusa za 30 miliona funti, pošto je upravo na Apeninima korona virus napravio najveći problem u Evropi

Objavljeno: 11:37h

Napadač Evertona, Moize Kean je usred pandemije korona virusa odlučio da u svom stanu organizuje žurku sa striptizetama, a ni to mu nije bilo dovoljno, pa je fotografije i snimke podelio sa pratiocima na društvenoj mreži.

Naravno, ti snimci su vrlo brzo došli do javnosti, a njegov klub Everton ostao je ostao u šoku postupkom mladog Italijana i odlučio je da ga kazni.

- Fudbalski klub Everton je zapanjen zbog incidenta u kom je naš prvotimac ignorisao uputstva kluba i Vlade koja se tiču pandemije korona virusa. Razočarani smo i objasnili smo fudbaleru da je to nedopustivo - saopštili su sa "Gudisona"

1 / 4 Foto: Printscreen/Snapchat

"The Sun" navodi da se na snimcima, koje je Moize Ken postavio, vide striptizete koje igraju u krilu muškarcima, a da je žurka potrajala do jutarnjih časova.

Posebno je čudno što je to učinio Italijan, koji je stigao letos iz Juventusa za 30 miliona funti, pošto je upravo na Apeninima korona virus napravio najveći problem u Evropi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.