BILA SAM OČAJNA, ISKORIŠĆAVANA! Izašla sam sa njim i zauvek imam ožiljak: Potresna ispovest najlepše sportistkinje!
Pejdž Spiranak, Foto: Instagram

PROŠLA KROZ SITO I REŠETO

BILA SAM OČAJNA, ISKORIŠĆAVANA! Izašla sam sa njim i zauvek imam ožiljak: Potresna ispovest najlepše sportistkinje!

Nakon svega ovoga, Pejdž je, nadamo se, naučila lekciju

Objavljeno:

Iako je zadnji put na "turu" nastupila 2016. godine američka golferka hrvatskih korena Pejdž Spiranak (27) voli ljudima da pokaže svoje znanje golfa te da ih poduči nekim potezima.

Osim što svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama, svoju ljubav prema sportu rado je pokazivala i uživo, ali neki su to iskorišćavali.

- Ja sam u razgovorima jasno dala do znanja kako igram golf. Nažalost, muškarci su me iskorišćavali kako bi dobili besplatne časova iz ovog sporta te besplatnu opremu - požalila se Pejdž i objasnila:

- Oni bi rekli: 'Šejdž, idemo na 'golf sastanak'. Odvešću te na teren i možemo samo da ispucavamo loptice'. Meni je to zvučalo odlično, a to bi se sve pretvorilo u čas od sat vremena i moju pomoć kako bi on postao bolji golfer.

Pejdž se požalila kako joj je ekspertiza u golfu donela probleme na ljubavnom planu pa su u njoj muškarci videli samo način da besplatno nauče da igraju golf.

- To se stalno događalo, a ja sam bila očajna i samo želela da se svidim muškarcima. Bio je jedan koji je uradio isto to, ali rekao mi je da bi želeo golf 'sastanke'. Neprestano mi je slao poruke, bio je sladak i flertovao je sa mnom i izlazili smo na 'sastanke'. Da, 'sastanke', jer su to zapravo bili časova i ja sam samo sedela tamo i učila ga, a nije mi rekao da ima devojku šest meseci - rekla je Pejdž u podkastu 'Playing-A'Round' o događaju koji joj je ostavio ožiljak za ceo život i zaključila:

- Šest meseci časova i ništa se nije dogodilo. On je bio kao 'želim da stvari idu polako', a imao je devojku. To mi se stalno događalo i nikad nisam naučila lekciju jer sam mislila da se muškarcima sviđa što igram golf. A onda se to sve pretvorilo u besplatne časove i besplatnu opremu za njih. Svi su bili u vezama!

Nakon svega ovoga, Pejdž je, nadamo se, naučila lekciju pa će, ako ništa drugo, barem naplaćivati časove golfa. A i s vremenom naći pravog muškarca.

S obzirom na to kako izgleda, nadamo se da joj to neće predstavljati preveliki problem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.