FUDBALERI SU LOŠI U KREVETU! Fatalna Albanka osramotila poznatog reprezentativca i napravila HAOS!
Foto: Printskrin

otkrila sve

FUDBALERI SU LOŠI U KREVETU! Fatalna Albanka osramotila poznatog reprezentativca i napravila HAOS!

- U fudbalu ima mnogo homoseksualaca - rekla je Erjona

Objavljeno: 14:57h

Erjona Sulejmani, albanska manekenka, je bivša žena švajcarskog reprezentativca Blerima Džemailija

Sigurno se sećate atraktivne brinete sa Evropskog prvenstva 2016. godine, kada je domonirala na tribinama, a kasnije je proglašena i za najatraktivniju navijačicu.

Erjona se u međuvremenu razvela od Džemailija, danas je sama, ali i dalje prati fudbal. Uz supruga je zavolela fudbal, a to se nije promenilo ni posle razvoda.

☀️ #erjonasulejmani

A post shared by Erjona Sulejmani (@erjona_sulejmani) on

Navodno su razvodu kumovale njene provokativne fotografije koje je objavljivala na društvenim mrežama. Kada je u javnosti pričala o detaljima iz spavaće sobe i rekla da i nije baš dobar u krevetu, dozlogrdilo je fudbaleru pa je zatražio razvod.

- Seks pre utakmica? Fudbaleri nisu baš neki veliki ljubavnici u krevetu. Oni više to vole da rade sami - kazala je Erjona, a Džemaili je nakon ove izjave postao glavna tema na društvenim mrežama, rugali su mu se i saigrači u svlačionici.

? #erjonasulejmani

A post shared by Erjona Sulejmani (@erjona_sulejmani) on

Atraktivna Albanka otkrila je kako je upoznala muža.

- Upoznala sam supruga u vreme kada sam postala mis Albanije. Kada mi je rekao da je fudbaler pomislila sam: Jao, ne želim da budem sa tobom. Danas, kada sam slobodna i srećna žena, tek sam shvatila koliko je težak život žene fudbalera. Zanemariš svoj život, menjate države, gradove, poslove. Volim ga, on je otac moje dece i poštujem ga. Želim mu da postigne što god želi, ali ne volim ga više.

Erjona je potom priznala da u fudbalu mnogo homoseksualaca.

- Ne znam zašto je homoseksualnost i dalje problem u današnje vreme. Mslim da će se mišljenje o tome promeniti ako igraš fudbal s nekim ko izlazi, ima devojku, ženu, ili dečka? U fudbalu ima mnogo homoseksualaca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.