SRELA GA U NAJTEŽEM MOMENTU: On je jedini momak koga je Jelena Janković pokazala, a veza s njim umalo da je uništi!
Jelena Janković, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

LJUBAV BOLI

SRELA GA U NAJTEŽEM MOMENTU: On je jedini momak koga je Jelena Janković pokazala, a veza s njim umalo da je uništi!

- Toliko sam jela, da sam se zaokruglila - pričala je nekada najpopularnija srpska teniserka

Objavljeno:

Srpska teniserka Jelena Janković, koja trenutno ne igra zbog povrede koju nikako da zaleči, u javnosti je samo jednom govorila o emotivnom partneru koji je bio i jedini kojeg je predstavila kroz medije.

Jelena je dugi niz godina bila u ljubavi sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem, za kojeg je čak planirala i da se uda. Međutim, umesto veridbe, usledio je raskid.

Jelena i Mlađan upoznali su se na Olimpijskim igrama 2008. godine u Pekingu, o čemu je Jelena tada otvoreno govorila.

- Izgubila sam meč i otišla u restoran brze hrane, gde sam uzela gomilu hrane jer sam bila nervozna i nisam htela gladna da legnem u krevet. Dok sam sedela tako nervozna i potpuno nesređena u trenerci za stolom, on mi je prišao i pitao da li sam prošla ili ne, iako je znao za rezultat. Nevoljno sam odgovorila, ali je Mlađan bio uporan i kada sam ga malo bolje pogledala shvatila sam da je veoma zgodan. Tako je sve počelo - ispričala je jednom prilikom Jelena.

Par je cvetao, a sportisti su do ušiju bili zaljubljeni jedno u drugo. Ipak, imali su turbulentnu vezu. Nekoliko puta su raskidali i mirili se. Na kraju se ispostavilo da veza trpi upravo zbog udaljenosti, pa su zbog njenih čestih poslovnih obaveza 2012. godine i raskinuli. Ubrzo su se pomirili, a taman kada se uveliko pričalo o veridbi, opet je došlo do rastanka.

Jelena Janković
Jelena Janković foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Jelena Janković se posle svega ugojila, što se često isticalo u medijima. 2014. godine i definitivno su se razišli. Jelena nije krila da je teško podnela rastanak, kao i da se u tom periodu ugojila šest kilograma, previše za sportistkinju u najboljim godinama.

- Hrana mi je bila lek. To je kao na filmu kada vidite one devojke posle raskida veze kako jedu samo čokoladu. Tako sam i ja. Sve mi se skupilo - i raskid i povreda, nije mi bilo lako da to prevaziđem. Bila sam se baš zaokružila i brat me je zafrkavao da sam najdeblja teniserka. Bio je u pravu, jer sam to videla po stvarima. Sve je pucalo na meni. Imala sam šest kilograma više. Nisam ništa mogla da radim, nikakve mi terapije nisu pomagale, samo sam jela. Toliko sam jela da sam razmišljala da bih mogla da postanem kuvarica - rekla je ona tada za "Žurnal".

Posle toga, više se nije pojavljivala sa izabranikom u javnosti, iako je i njena majka skoro istakla da je sada srećno zaljubljena, te da se nada i vereničkom prstenu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.