MLAĐE JE SLAĐE, A ON BAŠ VOLI PILETINU: Legendarni fudbaler posle ćerkine drugarice smuvao 30 godina mlađu Anu!
Romario je odnedavno u vezi sa 22-godišnjom studentkinjom, Foto: EPA/Marcelo Sayio/Printscreen/Instagram/ananazarioo

Razlika je i veća od 3 decenije

MLAĐE JE SLAĐE, A ON BAŠ VOLI PILETINU: Legendarni fudbaler posle ćerkine drugarice smuvao 30 godina mlađu Anu!

Jasno je da brazilski fudbaler uživa u društvu mlađih devojaka

Objavljeno: 21:50h

Legendarni brazilski napadač Romario (53) možda je već odavno u igračkoj penziji, ali izvan travnatog terena nipošto mu nije dosadno.

Bivši napadač Barselone ovih dana puni medijske stupce, ali zbog svog ljubavnog života. On je započeo vezu s Anom Karolinom Nazario (22), mlađanom studentkinjom.

Par se pohvalio zajedničkim slikama na Instagramu, a Ani Karolini ne smeta što su iza Romarija tri propala braka.

- Ljudi nam u život ulaze iz nekog razloga i nešto nas uče, a ti si me naučio da ljubim. Samo znam da osećam nešto prema tebi - napisala je Ana u opis njihove zajedničke slike.

Atraktivna studentkinja voli da putuje, svoje vitko i utrenirano telo duguje svakodnevnim odlascima u teretanu, a voli i da odlazi na tretmane ulepšavanja.

Inače, legendarni bivši fudbaler je poznat kao veliki ženskaroš i zavodnik, a posebno voli i po nekoliko decenija mlađe devojke. Čak je u jednom trenutku bio u vezi i sa drugaricom svoje ćerke Ane.

Pre nekoliko godina on je uplovio u vezu sa Diksi Prat koja je imala samo 19 godina, kao i njegova ćerka sa kojom se družila, međutim, posle nekoliko meseci ljubavi, ta veza je pukla.

Romario osim Ane ima i sina Romarinja (25) koji je takođe fudbaler i igra za brazilski Tupi.

Nakon blistave karijere u kojoj je s Brazilom osvojio, između ostalog, i Svetsko prvenstvo, Romario se oprobao u politici u Socijalističkoj stranci. Bio je poslanik u Rio de Žaneiru, ali se iz političkog života nakratko povukao 2014. godine zbog velikog korupcijskog skandala u FIFA koji su ostavkama platili Blater i ekipa.

Romario se u politiku brzo vratio, došao i do brazilskog Senata, a 2018. menja stranku i odlazi u Podemos, stranku koja je po svojim uverenjima bliže centru. Kandidovao se za guvernera Rio de Žaneira, ali je na izborima osvojio tek četvrto mesto sa 8,6% glasova.

Veza Romarija i Ane Karoline nije baš naišla na odobravanje svih zbog velike razlike u godinama, ali bivšeg brazilskog napadača to baš i nije briga. On se vodi onom starom - mlađe je slađe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.