NOVAČE, PA ONA TE PROGONI! Đoković je odjednom video nju na tribini i setio se intimnog momenta: Sad sam oženjen...
Novak Đoković se setio dame kojoj je poklonio majicu, a ona je i sada bila u publici, Foto: Printscreen/Dailymotion

Opet je bila tu

NOVAČE, PA ONA TE PROGONI! Đoković je odjednom video nju na tribini i setio se intimnog momenta: Sad sam oženjen...

Htela je ponovo isto

Objavljeno:

Novak Đoković ovih dana je učestvovao na tradicionalnoj egzibiciji Badls u Londonu, koja je na neki način uvod u turnir na Vimbldonu.

Reč je o egzibicionom turniru na kome učestvuju igrači koji ne žele da igraju takmičarske mečeve do početka trećeg Gren slema sezone i osim što pruža priliku da proverite svoju formu na travi, takođe je i ugođaj za publiku koja želi da se zabavi.

A Novak nije zaboravio da se zabavlja na Budlsu, jer je to činio i ranije kada je učestvovao i zbog toga ga publika tu obožava.

Ipak, sada je bio umereniji i primereniji sa zabavom, iako se prisetio kako je svojevremeno skidao majicu koju je poklonio jednoj gospođici, koja je, interesantno, i sada bila na tribinama.

- Imao sam neke momente bez majice ovde na Bublsu. Sećam se bila je tu jedna mlada dama... Pre par dana sam video fotografiju od pre pet-šest godina. Ona je sedela ovde iza,SA u prvom redu, ne znam da li je ona sada ovde... Eno je - oduševljeno je uzviknuo Novak, na šta se voditeljka nadovezala:

- Ona te progoni!

Novak se potom obratio svojoj vernoj navijačici:

- Mislio sam da ćete nositi moju majicu.

Navijačica je rekla da želi novi poklon od najboljeg tenisera sveta, ali Nole je poručio da ovaj put nema ništa od skidanja.

- Znaš, sad sam oženjen, otac sam. Moraću da zadržavam neke stvari privatno. Moramo da poštujemo moju suprugu, tako da ne mogu da skinem majicu i poklonim je. To je bi slučaj pre pet godina, ali bila je samo majica da se razumemo - rekao uz osmeh Novak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.