ANA IVANOVIĆ IMA BRUTALNO LUKSUZNU GAJBU NA MAJORCI: Uložila je još 2 miliona da od nje napravi grandioznu vilu!
Ana Ivanović ulaže 2 miliona evra u renoviranje vile na Majorci, Foto: Profimedia/Printscreen/Twitter

Velelepni posed

ANA IVANOVIĆ IMA BRUTALNO LUKSUZNU GAJBU NA MAJORCI: Uložila je još 2 miliona da od nje napravi grandioznu vilu!

Srpska teniserka će napraviti jednu od najlepših vila u elitnom delu grada

Objavljeno:

Nekadašnja najbolja teniserka sveta, Ana Ivanović, rešila je da od svoje vile na Majorci napravi esktra luksuzno zdanje i jedno od najlepših u mondenskom naselju "Son Vida" na ovom ostrvu.

Bivša srpska teniserka je zajedno sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom odlučila da renovira njihovu vilu i za tu investiciju je izdvojila čak dva miliona evra.

Ona želi da promeni raspored prostorija u kući kako bi što više bile prilagođene njihovom sinu Luki, ali i budućoj deci koju će imati.

Vila poseduje pet spavaćih soba, četiri kupatila i ogroman dnevni boravak u prizemlju. Međutim, Ana želi da promeni raspored i da izgradi nove prostorije.

Vila Ane Ivanović na Majorci
Vila Ane Ivanović na Majorcifoto: Printscreen/Twitter

- Ana je nedavno angažovala arhitektu i od njega je tražila da projektuje novi izgled kuće koji će uključiti i dečju sobu, koja treba da bude tik uz glavnu spavaću sobu, ali je zahtevala i posebnu prostoriju u kojoj će maleni Luka moći da se igra. Već nekoliko nedelja traje proces renoviranja, a tamo gde je nekada bila Anina luksuzna vila, sada je pravo gradilište.Skele, kranovi, mešalica za malter i građevinski materijal nalaze se svuda po imanju, a osim što će promeniti izgled unutrašnjosti kuće, Ana planira i da proširi vilu i doda nekoliko prostorija. Takođe, planira i da promeni i spoljašnji izgled kuće, kada sve bude završeno, vila će dobiti i novu fasadu. Jedino što ovoga puta neće dirati i menjati je teniski teren koji se nalazi na imanju, a renoviranje će je koštati oko dva miliona evra - otkriva izvor lista "Alo".

1 / 6 Foto: Profimedia

Gđa Švajnštajger je ovu vilu kupila još 2008. godine i za nju je izdvojila oko 4,5 miliona evra. Vila je izgrađena 1998. godine i smeštena je u naselju gde se nalaze brojni luksuzni hoteli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.