TIBO KURTOA - ČOVEK BEZ STIDA: Javno ponizio voditeljku, pa bez problema startovao njenu atraktivnu koleginicu!
Liz Emilijano je nova meta Tiba Kurtoe posle javnog raskida sa Albom Kariljo, Foto: Printscreen/Instagram/lizzzev/EPA/Facundo Arrizabalaga/Printscreen/Instagram/albacarrillooficial

Nema poštovanja prema ženama

TIBO KURTOA - ČOVEK BEZ STIDA: Javno ponizio voditeljku, pa bez problema startovao njenu atraktivnu koleginicu!

Belgijanac pokazuje da mu žene služe samo za zabavu i ništa više

Objavljeno: 22:07h

Tibo Kurtoa ponovo puni stupce španske žute štampe i pokazuje da kada je reč o ženama on za džentlmenstvo nikad nije čuo.

Belgijski golman je poznat po burnom ljubavnom životu i sklonosti ka avanturama u kojima voli da se ponaša kao običan uličar prema ženama.

Tibo Kurtoa nema nikakvog poštovanja prema lepšem polu
Tibo Kurtoa nema nikakvog poštovanja prema lepšem polufoto: EPA/Tolga Bozoglu

Dobro je poznata njegova priča kako je spavao sa verenicom svog nekadašnjeg najboljeg druga i reprezentativnog saigrača Kevina de Brujnea, kao i to da je svoju u to vreme trudnu verenicu Martu Domingez prevario sa nepoznatom 18-godišnjom devojkom zbog čega je pukla veridba.

A sada ponovo pravi skandale među poznatim španskim ženama.

Do pre nekoliko dana su mediji brujali o njegovoj vezi sa poznatom TV voditeljkom Albom Kariljo, bivšom ženom tenisera Felisijana Lopeza.

Međutim, ona je brzo dosadila Belgijancu i javno je ponizio poručivši da njih dvoje nikada neće biti zajedno, jasno pokazujući da je i nju shvatao samo kao običnu šemu.

Međutim, da nema baš stida, pokazao je sada tako što je bez pardona počeo da se nabacuje Albinoj koleginici, atraktivnoj Liz Emilijano putem Instagrama.

Time je pokazao da njemu žene služe samo za zabavu i da izgleda ima cilj samo da ih što češće i što više promeni u svom krevetu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.