ONA ĆE NAVIJATI ZA ZVEZDU PROTIV NAPOLIJA: Kada devojka napadača Spartaka zaigra ludi letnji ples, sve staje...
Foto: Printscreen/youtube/newyorkpost

LESja, lesjice...

ONA ĆE NAVIJATI ZA ZVEZDU PROTIV NAPOLIJA: Kada devojka napadača Spartaka zaigra ludi letnji ples, sve staje...

Prirodne lepote Rusije nikada ne dosade

Objavljeno: 15:22h

Napadač Spartaka Ze Luiš stigao je u Rusiju 2015. godine. Momak sa Zelenortskih ostrva nije osvojio nijedan trofej dok nije došao u Rusiju, a nije imao ni ženu pored sebe, jer ga je bivša napustila (možda je želela nekoga trofejnijeg). Ona je ostala u Portugalu, odakle je on i prešao u Rusiju, a sa njom i njegov sin Leo i ćerka Mija.

Međutim, njegova sreća se ubrzo promenila. Sada ima i Premijer ligu najveće zemlje na svetu, kao i Superkup, a ima i prelepu novu saputnicu - Ruskinju Lesju.

Ona je završila moskovsku Visoku školu fitnesa, a sada se bavi plesom. S obzirom da njen izabranik igra za Zvezdin bratski klub, jasno je za koga će ona navijati u grupi C, gde se Beograđani sastaju sa Napolijem, Liverpulom i PSŽ-om.

A, kako ona pleše, pogledajte:

Ovaj fitnes nije za one sa slabim srcem ;)

Voli ona i da igra:

Самый актуальный вопрос ко мне, как же я питаюсь и поддерживаю фигуру ? Я не буду вас обманывать.. Писать оды сельдерею и волшебному шпинату, говорить, что фитнес-клуб мой второй дом, а тыквенные семечки заменяют мне обед. Нет! Никаких диет, никакого фитнеса, только танцы. Но не два раза в неделю по часу, а практически ежедневно дома и в зале. В питании главное-адекватность и самовоспитание. Я против любых диет. За любой диетой всегда срыв, плохое настроение и нервы. ( я молчу о вреде вашему организму, если что-то делали неправильно). Я всё это говорю не просто так, несколько лет назад я похудела на 10 кг за 2 месяца, из-за неосторожного слова одного человека. Из-за недостатка знаний на тот момент, я до сих пор мучаюсь с последствиями всех этих диет ( желудок, гормоны). Сейчас я кушаю всё, но с умом. Шоколад и прочее домой не покупаю. Заказываю десерт в ресторане крайне редко, если знаю, что сегодня я много работала и заслужила. Если сегодня пицца на ужин, то следующая пицца будет не скоро. И так далее.. Но сразу говорю, такое питание мало поможет, если у вас ДО ФИГА свободного времени. Мы кушаем и переедаем, потому что нам нечего делать. По себе знаю, если выдался выходной дома, я съем столько, сколько за три дня не ела ? Забивайте своё свободное время полезными делами: танцы, бег, свидания, прогулки, да всё, что проносит вам радость ☺️ И главное, слушайте поменьше этих «недоблоггеров» «ппшников» Многие пишут свои посты, сидя на диване, заедая чипсами, уменьшая себя в фотошопе.. ( знаю таких лично) всем хорошего дня ??

A post shared by LESYA ? (@alesenka_lesenka) on

Uživajte još malo u njenim vežbama, koje je bila rada da sa nama podeli na Instagramu.

Pogledajte i neke druge prirodne lepote ovog sveta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.