Smejali smo se napadaču Junajteda zbog zlatnih zuba, ali on je smuvao svetsku ribu! (FOTO)

I TO POZNATU LEPOTICU

Smejali smo se napadaču Junajteda zbog zlatnih zuba, ali on je smuvao svetsku ribu! (FOTO)

Izgleda da je stajling odradio svoje, jer je na njega pala bivša devojka Krisa Brauna
Objavljeno:

Muškarci, ovo će vas šokirati! Devojke izgleda padaju na to kada imate zlatan zub. Smejali smo se i mi, ali i čitava britanska javnost Memfisu Depaju i njegovom otkačenom stajling tokom izlaska, ali izgleda da je on uspeo tada da pronađe devojku. Zbog ovakvog stajlinga se napadaču Junajteda smeje celo Ostrvo! (FOTO) I to ne bilo koju devojku, već bivšu curu Krisa Brauna, Kerueče Tran. Njih dvoje su izašli u isti noćni klub u Mančesteru prethodnog vikenda i od tada su nerazdvojni.

Profimedia, Memfis Depaj, Kerueče Tran
Samo par dana kasnije uslikani su u zajedničkoj šetnji Mančesterom i nema sumnje da su među njima sevnule varnice. Samo ne znamo da li je to zbog odeće i veštačkih zlatnih zuba koje je napadač Junajteda nosio tokom tog izlaska ili je u pitanju nešto drugo?
Profimedia
Nama se čini da je najviše ipak pala zato što je u pitanju fudbaler i nova nadolazeća zvezda svetskog fudbala, tako da onu našu rečenicu s početka teksta shvatite kao šalu. Depaj je nema šta "upecao" pravu lepoticu i pripadnicu svetskog džet seta, a činjenica da je prethodno zbog nje Kris Braun ostavio Rijanu dovoljno govori o zavodničkim sposobnostima mladog Holanđanina zbog čega mu skidamo kapu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.