Crni Vujadine, pa ubiće te žena zbog ovoga! Razgolićena Mirka mu poslala vreli selfi iz lifta, a zbog onog što je uradio ne piše mu se dobro kod kuće! (FOTO)
Foto: Instagram

Pljas na Insta!

Crni Vujadine, pa ubiće te žena zbog ovoga! Razgolićena Mirka mu poslala vreli selfi iz lifta, a zbog onog što je uradio ne piše mu se dobro kod kuće! (FOTO)

Zvezdin fudbaler se pohvalio oblinama svoje supruge

Objavljeno:

Fudbaler Crvene zvezde, Vujadin Savić, može se pohvaliti da je osvojio srce jedne od najlepših Srpkinja.

Iskusni centarhalf novog šampiona Srbije je već dugo godina u braku sa poznatom glumicom Mirkom Vasiljević, za kojom i dalje momci "seku vene".

Supruga jednog od miljenika Delija se uprkos tome što je rodila troje dece, može pohvaliti fantastičnom linijom i oblinama kojima izaziva pažnju muškog pola.

Ona je tako u ovim toplim danima iskoristila priliku da se malo oskudnije obuče, istakne svoje bujne grudi u prvi plan i napravi jedan selfi u liftu koji je poslala svom mužu.

A post shared by Savic Vujadin (@savicvujadin) on

Međutim, verovatno nije ni slutila šta će on uraditi kada je dobio fotografiju. Poznat kao veliki šaljivdžija, Savić je bez problema podelio sa pratiocima tu fotografiju na Instagramu, a pretpostavljamo da je uz šalu hteo i da pokaže kakvu je lepoticu uspeo da osvoji.

E sad, ne znamo kako će Mirka na sve to reagovati.

Mirka Vasiljević je pokazala svoje atribute
Mirka Vasiljević je pokazala svoje atributefoto: Printscreen/Instagram/savicvujadin

BONUS VIDEO: Lalatović imao problem sa markerom tokom utakmice sa Partizanom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.