HTELA SAM DA SE UBIJEM! Potresna ispovest MMA lepotice: Silovali su me kada sam imala samo 14 godina! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

Tužna priča sa srećnim krajem

HTELA SAM DA SE UBIJEM! Potresna ispovest MMA lepotice: Silovali su me kada sam imala samo 14 godina! (FOTO) (VIDEO)

UFC zvezda otkrila je javnosti u svojoj autobiografiji da je sa 14 godina bila žrtva protivprirodnog bluda i da joj je sport kojim se bavi spasao život.

Objavljeno:

Zvezda u usponu UFC-a Pejdž Van Zant ispričala je kroz kakvu dramu je prošla u srednjoj školi u rodnom gradu Dejton u Oregonu, kada ju je grupa vršnjaka silovala a kasnije i psihički maltretirali.

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzantufc) on

- Napili su me, pokušala sam da se odbranim, ali kao da sam bila zacementirana za tlo. Bila sam svesna, ali telo mi je bilo mrtvo. Znala sam šta se događa, ali ništa nisam mogla da učinim, nisam mogla da se oduprem-, otkriva 24-godišnja Pejdž.

Pejdž je odlučila da javno ispriča svoju tešku životnu priču kako bi pomogla devojkama koje su imale sličnu mračnu sudbinu.

- Napisala sam u knjizi da sam već upoznala devojke koje su bile seksualno napadnute, koje su mi se javile preko društvenih mreža. Želim da im pomognem da to prebrode, kao što sam ja uspela".

Nakon silovanja, Pejdž je od vršnjaka trpela ozbiljno psihičko zlostavljanje, jer se školom proširila priča kako je pristala na "grupnjak". Kako to obično biva, silovatelji su postali junaci, a ona laka devojka kojom su svi po školi ''ispirali'' usta. U svojoj knjizi nam je takođe otkrila da je uzimala pilule dok se ne onesvesti, jer je izgubila svaku želju za životom.

- Dešavalo se da pred kućom pronađem kondome obešene na drvo, kao božićni ukrasi... To zlostavljanje mi je bilo najgore... Pejdž je trenutno izuzetno uspešan MMA borac.U dosadašnjih 11 profesionalnih borbi ima sedam pobeda. Posebno se pamti spektakularan nokaut iz 2016. godine kada je haj-kikom na patos poslala Bek Rolings.

BONUS VIDEO: Alen Omić posle sjajne partije i pobede protiv Budućnosti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.