GAĆICA BEZ: Za naše prvo dizanje pritiska i uzavrelu krv u 2018. godini se pobrinula bivša žena nekadašnjeg napadača Partizana! (VIDEO)
Nikoleta Lozanova, bivša žena Valerija Božinova, Foto: Printscreen/Instagram/nikoleta_lozanova

zašto bi menjala navike

GAĆICA BEZ: Za naše prvo dizanje pritiska i uzavrelu krv u 2018. godini se pobrinula bivša žena nekadašnjeg napadača Partizana! (VIDEO)

Dok neki za sreću oblače crveni donji veš, ona je shvatila da je najbolje bez ičega ući u Novu godinu

Objavljeno:

Mnogo puta tokom prethodne godine nas je Nikoleta Lozanova oduševljavala, ostavljala bez daha i izazivala nam blaže infarkte svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.

Bivša supruga Valerija Božinova nikada se nije libila da bez problema pokaže sve svoje atribute i objavi skoro pa potpuno obnažene fotografije na Instagramu.

Posebno je intrigirala onim "koje sve pokazuju, a ništa ne otkrivaju", pa pošto je takva bila cele 2017. godine zašto bi drugačije ušla u 2018. godinu.

Atraktivna i zgodna Bugarka je tako odabrala za novogodišnju noć haljinu koja ne ostavlja previše mašti, ističe u potpunosti ogromne grudi u prvi plan, a momenat koji je svima upao u oko jeste što je pokazala da će u Novu godinu ući i bez gaćica.

Nikoleta Lozanova je ovako obučena dočekala Novu 2018. godinu
Nikoleta Lozanova je ovako obučena dočekala Novu 2018. godinufoto: Printscreen/Instagram/nikoleta_lozanova

BONUS VIDEO: Miroslav Đukić na promociji kalendara FK Partizan za 2018.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.